Skudoffer endnu ikke afhørt

20-årigt skudoffer fra træningscenter i Valby skal opereres på Rigshospitalet. Hans tilstand er kritisk, men stabil, siger politiet.

Den 20-årige mand, der i går aftes blev ramt af et skud i maven ved Equinox Fitness på Gl. Køge Landevej 22, skal opereres her til formiddag på Rigshospitalet.

Hans tilstand er 'kritisk, men stabil', oplyser politiet, som derfor endnu ikke har kunnet afhøre ham. Projektilet ramte ham i maven.

Efter skyderiet flygtede to mænd i en mørk stationcar fra motionscentret. De beskrives som bodybuilder-typer først i 20'erne. Manden, der skød, er 175-180 centimeter høj, skaldet og var iført mørkt tøj. Den anden var højere og havde muligvis lyst, maskinklippet hår.

Offeret er dansker med tilknytning til indvandrerbanden Black Cobra.

I aftes kom han alene ud fra træningscentret i Valby og gik over mod sin bil på parkeringspladsen. Nogle vidner, der i det samme kørte ind på parkeringspladsen, så ham stå og tale med to andre. Pludselig slog den ene ham i ansigtet, hvorefter den anden sparkede ham omkuld. Mens han lå ned, affyrede manden, der startede med at slå ham, et enkelt skud i maven på ham.