Far sexmisbrugte treårig datter

En 43-årig familiefar fra Hillerød er blevet idømt syv års fængsel for årelangt seksuelt misbrug af sin datter. Misbruget begyndte, da datteren var tre år

Retten i Hillerød har netop dømt en 43-årig familiefar til syv års fængsel for årelangt seksuelt misbrug af sin datter. (Foto: Colourbox)
Retten i Hillerød har netop dømt en 43-årig familiefar til syv års fængsel for årelangt seksuelt misbrug af sin datter. (Foto: Colourbox)
Følg Krimi

Retten i Hillerød har netop dømt en 43-årig familiefar til syv års fængsel for årelangt seksuelt misbrug af sin datter. Adskillige seksuelle krænkelser, voldtægt på voldtægt og andre former for seksuelle udskejelser har været næsten dagligdag for den nu 16-årige pige, der er blevet misbrugt stort set gennem hele sit liv.

Overgrebene tog til, da pigen blev ældre, og pigens far, der kommer fra Hornbæk, begyndte at slå hende, hvis hun gjorde modstand.

Under retssagen er det kommet frem, at misbruget startede allerede, da pigen kun var tre til fire år gammel. Efter 11 års seksuelle krænkelser lykkedes det først pigen at gøre opmærksom på og sætte en stopper for faderens forbrydelser i en alder af 14 år. Misbruget stoppede med et tip til de sociale myndigheder, og manden blev anholdt i december 2007.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har misbruget præget den i dag 16-årige unge pige så voldsomt, at hun har haft alvorlige psykiske mén af misbruget.

Faderen er ikke tidligere straffet. Han ankede også dommen i dag, som næsten når strafferammens loft på otte års fængsel, med det samme og nægter sig skyldig. Han er blevet dømt for straffelovens paragraffer om incest, pædofili og voldtægt.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?