Morderen løj om Carolins sidste ord

Carolin Stenvall blev skudt i ryggen, mens hun var i live. Den 50-årige svensker, som har erkendt at have myrdet den 28-årige kvinde har både løjet om hendes sidste ord, og hvordan han dræbte hende

Morderen forklaring om Carolin Stenvalls sidste ord, og hvordan han dræbte hende stemmer ikke overens med efterforskningen. (Privatfoto)
Morderen forklaring om Carolin Stenvalls sidste ord, og hvordan han dræbte hende stemmer ikke overens med efterforskningen. (Privatfoto)
Følg Krimi

Den 50-årige familiefar til tre børn, som har erkendt at stå bag Carolin Stenvalls død, fortalte ikke sandheden om den 29-årige kvindes sidste ord.

Carolin bandede aldrig
Han har hele tiden hævdet, at Carolin kaldte ham 'et gammelt svin' i et skænderi om hans bilkørsel, de havde på rastepladsen Stenbroen - og at det var det, som fik ham til at skubbe hende så hårdt, at hun faldt og slog hovedet mod hans anhængertræk og døde. Det skriver Expressen.

Men presset af afhøringslederne har han taget sine ord i sig igen - efter han har fået at vide, at Carolin Stenvall aldrig bandede.

- Hun har aldrig sagt sådan. Hun var troende og ville ikke sige sådan, siger en person i efterforskningen til avisen.

Anklagemyndigheden sår også tvivl om, hvorvidt Carolin døde efter at have slået hovedet, eller om hun rent faktisk var i live og blev holdt fanget i bagagerummet i flere timer bag i morderens bil.

Blev muligvis henrettet
Eksperter tror, at Carolin enten stod op eller lå på knæ, da hun koldt blev henrettet med et skud i ryggen. Det skriver Aftenposten.

Den 50-årige jæger har fortalt, at han troede, at Carolin Stenvall var død, da han mellem klokken 16 og 17 den 12. september løftede hende op i bagagerummet på sin grønne Audi på rastepladsen uden for Gällivare.

Uden mål kørte han omkring i flere timer med Carolin bag i bilen.

Hen under aften gik han i panik og besluttede sig for at skyde hende, på trods af at han troede hun allerede var død.

- Han siger, at han skyder hende, for at sikre sig, at hun virkelig er død, siger kammeradvokaten Ulrika Schönbeck.

Men retsmedicineren har ved obduktionen fundet en blodansamling ved skuddets udgangshul foran på Carolins krop, som taler for, at hun levede, da skuddet faldt.

Kuglen blev fundet 10 meter væk
Aftonbladets kilder fortæller, at kuglen blev fundet 10 meter fra, hvor Carolin blev skudt, og at hun derfor ikke kunne have ligget ned, for så ville kuglen i givet fald være gået ned i jorden under hende.

- Det vil jeg ikke kommentere, siger Ulrika Schönbeck.

Inden morderen kørte hjem hældte han benzin over liget og antændte det. Nogle uger senere vendte han tilbage og hentede liget for at dumpe det et nyt sted, hvortil han førte efterforskerne den 22. oktober efter at have tilstået mordet.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby