Sådan slagtede Lundin en hel familie

Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af aldrig tidligere offentliggjorte detaljer om Lundins liv med Marianne Pedersen og om timerne før, under og efter han begik tredobbelt mord

Ekstra Bladet kan i dag fortælle hidtil ukendte detaljer fra Lundins mord på Marianne Pedersen og hendes to små sønner i juni 2000. (Foto: Claus Lunde)
Ekstra Bladet kan i dag fortælle hidtil ukendte detaljer fra Lundins mord på Marianne Pedersen og hendes to små sønner i juni 2000. (Foto: Claus Lunde)

Pornofilm var tilsyneladende hovedingrediensen i Peter Lundins tilværelse, mens han boede hos sin kæreste Marianne Pedersen og hendes to små sønner, Dennis og Brian, i et villakvarter i Rødovre.

Han sad det meste af dagen apatisk i sofaen i det lille hus og så de slibrige film, mens Marianne Pedersen tjente til opretholdelsen af både hendes, børnenes og ikke mindst Lundins liv ved at sælge sin krop til fremmede mænd. Men hans temperament var heftigt, og de to skændtes ofte.

En varm sommeraften i juni 2000 endte et skænderi i tredobbelt mord. Peter Lundin har selv fortalt sin tidligere kæreste, hvordan han overfusede Marianne Pedersen i hendes køkken, før han tog hårdt fat i hende og forsøgte at rive hendes hoved af. Det lykkedes ikke, men det lykkedes ham til gengæld at slå hende ihjel. Rolig og fattet slog han bagefter 12-årige Dennis og 10-årige Brian ihjel, fordi han frygtede, at de ville sladre om mordet på deres mor og dermed sende Lundin på dødsgangen.

Ekstra Bladet har blandt andet gennem Lundins egne fortællinger til sin seneste kæreste rekonstrueret Lundins liv med Marianne og hendes sønner i tiden før, under og efter han udslettede den lille familie.

Læs detaljerne om Peter Lundin og hans syge sind i det seks sider store tema Ekstra Bladet i dag. Køb avisen lige her