Flugtbilist pågrebet på bopælen

Den bilist, som stak af fra ulykkesstedet i Nørbæk ved Fårup, efter at have påkørt og dræbt en midaldrende knallertkører, er nu pågrebet. En blodprøve skal afgøre, om bilisten var alkoholpåvirket

Knallertkøreren blev dræbt i den tragiske ulykke, hvor han overså sin vigepligt. (Arkivfoto: René Schütze)
Knallertkøreren blev dræbt i den tragiske ulykke, hvor han overså sin vigepligt. (Arkivfoto: René Schütze)

For blot 10 minutter siden kunne Østjyllands Politi uden dramatik anholde den 48-årige bilist, som klokken 13.52 påkørte en midaldrende knallartkører på Skovagervej 2 i Nørbæk vest for Fårup. Den mandlige bilist stak af fra ulykkesstedet, og politiet har derfor ledt efter ham i otte timer.

- Han er sigtet for at have forladt ulykkesstedet og for at være spirituspåvirket.

Var muligvis ikke beruset
Det var politiets første formodning, at alkohol i blodet skulle have været årsag til, at manden stak af til fods og efterlod offer samt sin kvindelige medpassager i varebilen alene tilbage på ulykkesstedet.

Derfor vil politiet nu tage en blodprøve af manden, som på trods af den lange eftersøgning, stadig kan påvise, om manden havde drukket.

- Efter at vi har talt med kvinden i varebilen og andre vidner, er det vores bud, at han ikke var beruset, men bare chokeret, siger vagtchefen hos Østjyllands Politi, Jesper Bøjgaard til ekstrabladet.dk

Knallertkøreren overså vigepligt
Den midaldrende knallertkører var selv skyld i ulykken, da han overså sin ubetingede vigepligt i det firbenede kryds.

Knallertkøreren kom kørende ad Skovagervej mod sydøst, da bilisten med under 50 km/t kom kørende ad Fårupvej og påkørte knallertføreren i siden.

Knallertkørerens tilstand var ved politiets ankomst meget alvorlig, og han blev erklæret død på hospitalet klokken 14.22.