Lundins sex-drømme

45 båndoptagelser: Massemorderen Peter Lundin taler ud i bizar blanding af drabstilståelser, klynk og telefonsex

I båndoptagelser til sin daværende kæreste taler Peter Lundin ud om sex, rollelege og drabene. (Arkivfoto: Thomas Willmann)
I båndoptagelser til sin daværende kæreste taler Peter Lundin ud om sex, rollelege og drabene. (Arkivfoto: Thomas Willmann)
’I am a good guy. I’m doing the right thing’.

Det er Peter Lundins opfattelse af sig selv. Det er hans egne ord.

Den nu 36-årige livstidsfange og skarpretter bag tre af den nye danmarkshistories mest makabre mord taler ud. Ikke til en advokat. Ikke til en journalist. Ikke med de sædvanlige parader oppe.

Manden, der i juni 2000 dræbte sin kæreste Marianne Pedersen og hendes sønner, Brian på 12 år og den 10-årige Dennis, og som tilbage i 1993 blev idømt 15 års fængsel for at have dræbt sin mor i USA, har i årevis indtalt og sendt kassettebånd til den danske kvinde, han ind til for nyligt var kæreste med.

Hun ejer i dag 45 kassettebånd med Peter Lundins stemme og har ladet Ekstra Bladet gennemlytte de mange, mange timers Lundin-enetale.

Hudløst og ægte
Det er en bizar blanding af betroelser om drabene, klynk, enfoldige drømme, kærligheds-lir og stærkt grænseoverskridende telefonsex, som ville få de fleste kvinder til at trække sig.

Lundins kæreste var indtil for ganske nylig med på det hele.

– I og med, at vi ikke kunne se hinanden, når vi ville, optog vi bånd til hinanden, hvor vi fortalte om vores følelser og andre ting. På enkelte bånd kommer vi meget ind på forbrydelsen, forklarer kvinden, der i dag er Peter Lundins ekskæreste.

Hun er ikke i tvivl om, at de hudløse beretninger om drabene er ægte:

– Han ville gerne have, at jeg stolede på ham.

Båndene er optaget i Peter Lundins celler i Anstalten ved Herstedvester og i Statsfængslet Østjylland i Horsens.

Syltet ind i sjælere
En meget stor del af tiden taler Peter Lundin om sex på sit foretrukne sprog, amerikansk, krydret med danske brokker.

Han drømmer om seksuelle positioner, om rollelege med sig selv som det erfarne handyr, om at dyrke sex i evigheder og omtaler lystigt sin ’stive pik’ som en kær ven, der banker mod båndoptagerne i utrættelig onani.

Men de potente ligegyldigheder, der konstant kører over et lydspor af popmusik med Enrique Iglesias og Ronan Keating, garneres også med tilståelser og hidtil hemmeligholdte oplysninger om de tre drab på Nørregårdsvej i Rødovre.

Om de mord, der aldrig er fuldt opklaret, fordi ligene af Marianne, Brian og Dennis er skaffet af vejen, og fordi Peter Lundin aldrig i fuldt omfang har fortalt, hvad der skete. Hvorfor de skulle dø. Hvordan det foregik.

Peter Lundin sylter også sine hakkende erkendelser om den skrækindjagende behandling af Marianne Pedersen ind i popmusik.

I sine vellykkede forsøg på at smugle båndene forbi fængselsbetjente og vagter har Lundin camoufleret båndene som ren musik.

Musikere som Kim Larsen, Toni Braxton og ABBA lægger navn til de hemmelige Lundin-bånd. Men den berygtede morders karakteristiske stemme trænger igennem med et budskab, få danskere vil støtte ham i:

’I am a good guy’. I’m doing the right thing’.

Jeg er en god fyr. Jeg gør det rigtige, hævder Peter Lundin.