Lundin: 'Du er en skide luder'

ekstrabladet.tv bringer nu hele Peter Lundins forklaring på, hvordan og hvorfor han dræbte sin samlever, Marianne Pedersen. Den malende beskrivelse er pakket ind i popmusik og sexfantasier

Ekstra Bladet har de seneste dage afsløret Peter Lundins egne beskrivelser af, hvordan han slog Marianne Pedersen og hendes to sønner ihjel. Den firdobbelte morder sendte ialt 45 kassettebånd til en kæreste, han havde i fængslet.

På båndene var Lundins egne forklaringer på forbrydelserne. Det er en bizar blanding af betroelser om drabene, klynk, enfoldige drømme, kærligheds-lir og stærkt grænseoverskridende telefonsex, som ville få de fleste kvinder til at trække sig.

I sine vellykkede forsøg på at smugle båndene forbi fængselsbetjente og vagter har Lundin camoufleret båndene som ren musik.

Musikere som Kim Larsen, Toni Braxton og ABBA lægger navn til de hemmelige Lundin-bånd. Men den berygtede morders karakteristiske stemme trænger igennem.

'For at gøre en lang historie kort kom jeg i skænderi med den der luder om, om penge. Det var et skænderi om penge, og så blev skænderiet til   … til   … jeg blev totalt ligeglad med det hele.

’Du rager mig en skid, du kan skride ad helvede, for du   … du er det værste udskud. Du er en skide luder. Du har ikke noget bevis, du har intet, du er en skide lort. Det hele har været løgn, jeg har brugt dig for dine penges skyld, ikke andet. Jeg elsker dig ikke. Jeg vil ikke have noget med dig at gøre, jeg vil bare have de penge’.

'Jeg greb om hendes hoved, altså. Vi befandt os   ... Altså, vi befandt os i køkkenet på det tidspunkt. Jeg ved, jeg sagde   ... Jeg ved, politiet tror   ... Det skete, det skete, skete i køkkenet. Men jeg ved, at jeg greb hende om hovedet. Jeg forsøgte at rive hendes hoved af.

Hør hele optagelsen på ekstrabladet.tv her