Truet til tavshed om voldtægtsforsøg

En 17-årig pige fra Valsgård ved Hobro blev truet til at tie om voldtægtsforsøg onsdag aften. Politiet søger et ældre ægtepar, der reddede pigen fra overgrebet

Nordjyllands Politi er overbeviste om, at der er tale om en lokal gerningsmand. (Modelfoto: Joachim Ladefoged)
Nordjyllands Politi er overbeviste om, at der er tale om en lokal gerningsmand. (Modelfoto: Joachim Ladefoged)
Følg Krimi

Teenagepigen var onsdag aften ved 22.30-tiden på vej hjem fra en fest ad Karlsvej øst for Valsgård. En mand dukkede frem fra en tilstødende grusvej og fulgte efter pigen.

Hun troede, at der var tale om en hundelufter, og opdagede for sent, at han ikke havde en hund med sig men derimod fulgte efter hende. Manden rev fat i den 17-årige og begyndte at flå i hendes tøj. Han nåede at rive pigens bluse i stykker, før et ældre ægtepar på aftentur dukkede op, og han stak af. Det skriver Nordjyske.dk

Jeg kommer efter dig
Manden beskrives som cirka 25 år, 180 cm høj og temmelig kraftig. Han var iklædt sort hættetrøje og mørke handsker. Pigen er sikker på, at der er tale om en dansker, for inden han slap hende, tog han fat i hendes ansigt og sagde: - Hvis du siger det til nogen, så kommer jeg efter dig igen.

Lokal gerningsmand
Vicepolitikommissær Henning Hansen, Nordjyllands Politi i Hobro fortæller Nordjyske.dk, at han er overbevist om, at der er tale om en lokal gerningsmand, da overfaldet skete på et meget øde sted, hvor en grusvej munder ud i Karlsvej. Det er ikke umiddelbart sådan et sted, man bare kommer tilfældigt forbi.

Nordjyllands Politi vil meget gerne høre fra det ældre ægtepar, der reddede pigen fra at lide yderligere overlast. Politiet kan kontaktes på tlf. 9657 1448 eller 9630 1448.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.