Annonce:
Annonce:

Halskæde reddede hans liv

Dommer vil kun give politiet tre døgn til at efterforske to unges rolle i skud-sag, der nær kostede 46-årig mand livet - guldkæde reddede ham

En guldkæde reddede denne mands liv, da han blev beskudt. (Foto: Kristian Linnemann)
En guldkæde reddede denne mands liv, da han blev beskudt. (Foto: Kristian Linnemann)
Annonce:
Følg Krimi

En dommer har kun villet give politiet lov til at tilbageholde to teenagere i tre døgn i en skudsag fra Nørrebro.

De to blev fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør. De nægter sig skyldige i at have skudt mod en butik, hvor en 46-årig mand blev ramt.

Det blev offerets store held, at han bar en massiv guld-halskæde. Han blev ramt af skud, men et projektil satte sig bostavelig talt fast i halskæden i stedet for at bore sig gennem halspulsåren.

Skud-dramaet skete i september i tatovør-forretningen 'Route 81' på Nørrebrogade i København, hvor manden med tilknytning til Hells Angels, blev ramt.

De to anholdte på 17 og 18 år er sigtet for drabsforsøg, men dommeren i Københavns Byret ville ikke gå med til en egentlig varetægtsfængsling - kun at politiet nu får tre døgn til at samle yderligere beviser mod de to.

Hverken gerningsvåbnet eller scooteren, som blev benytet som flugtkøretøj, er ifølge politiet dukket op efter skyderiet.

Ud over den 46-årige bestyrer af "Route 81" opholdt flere andre personer sig også i lokalet, da kuglerne begyndte at fyge.

Uden for tatovørforretningen - tæt ved et af indgangshullerne fra et projektil - holdt en barnevogn med et sovende barn i. Ingen andre blev dog ramt af skuddene, der faldt midt i den travle bydels myldretid.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
LIGE NU
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: