Røvede mor med tre-årig datter

Kvinde med sin lille datter blev passet op af kniv-bevæbnet mand, som krævede penge

En kvinde var meget chokeret, fordi hun var sammen med sit lille barn, da røver passede hende op med kniv. (Arkivfoto: Jesper Stormly Hansen)
En kvinde var meget chokeret, fordi hun var sammen med sit lille barn, da røver passede hende op med kniv. (Arkivfoto: Jesper Stormly Hansen)

En 28-årig kvinde fra Taastrup og hendes tre-årige datter er blevet udsat for et røverisk overfald i Selsmoseparken tæt ved Taastrup Station.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Kvinden havde netop været i banken for at hæve 12.000 kroner, som hun skulle bruge til at betale sine regninger med, men opdagede, at hun havde glemt regningerne. Da hun sammen med datteren gik hjem for at hente dem, blev hun passet op af en mand i Selmoseparken.

Han truede kvinden med en 10 centimeter lang foldekniv og sagde på gebrokkent engelsk 'pocket pocket, money money', mens han pegede på kvindens lomme.

Kvinden gav manden sin pung med de mange kontanter samt sygesikringsbevis og hævekort, hvorefter han stak af og løb i retning af Stationscentret.

Røveriet skete i går onsdag omkring klokken 15.30, og kvinden var efter overfaldet meget rystet, oplyser politiet.

Vicepolitiinspektør Erik Rye Andersen fra lokalpolitiet Albertslund på Københavns Vestegn siger til ekstrabladet.dk at noget tyder på at røveren har fulgt kvinden fra hun gik fra banken, eftersom han vidste, hvor hun havde sin pung og penge.

Havde ar på kind
Røveren beskrives som 40-45 år, 185 centimeter høj og spinkel af bygning. Hun beskriver ham som en narkomanlignende type - muligvis østeuropæsik. På den ene kind havde han et to centimeter langt ar. Han havde halvlangt brunt hår og mørke skægstubbe, og han var iført en sort hue, en lang sort jakke, mørke joggingbukser og hvide sko.

Københavns Vestegns Politi vil meget gerne høre fra vidner, der måtte have set manden i området på tlf.nr. 43 86 14 48.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.