Eks-kæreste: Lundin er et sexsvin

Lundins kæreste gennem otte år advarer andre kvinder mod morderens sex-univers. Lundin bandt lagner om hendes hals, når de dyrkede vild sex i fængslet

Peter Lundins sex er ulækker og farlig, siger ekskæresten. (Privatfoto)
Peter Lundins sex er ulækker og farlig, siger ekskæresten. (Privatfoto)
Følg Krimi

– Peter er et svin. En del af hans seksualitet er ulækker, farlig og meget grænseoverskridende.

Så kontant beskriver Marianne nu sin store kærlighed siden 2000. I otte år har den 40-årige kvinde fra Jylland været sexpartner med morderen Peter Lundin.

Det er hun ikke længere. Marianne advarer nu på det kraftigste andre kvinder mod at lade sig vikle ind i livstidsfangens umættelige seksualitet og ’spind af løgne’. Det er også hendes argument for at lade Ekstra Bladet offentliggøre dele af de sexfantasier, Lundin gennem mindst fire år har indspillet på kassettebånd og sendt til hende.

– Det, han er mest bange for, er, at han ikke får besøg af andre piger. Han er bange for, at nogle af hans sexlyster vil skræmme folk. Sex betyder alt for ham, siger Marianne.

Mariannes livsforsikring
Ekskæresten betegner det som sin livsforsikring, at hun holder nogle detaljer om Lundin tilbage, som han vil gøre hvad som helst for at holde hemmelige.

– Det er bare så langt ude, siger hun.

På en meget stor del af de 45 kassettebånd, Marianne har modtaget, beskriver Peter Lundin i saftige detaljer sin uudslukkelige potens. Hvilke sexlege han har udlevet med hende, og hvad han vil udforske næste gang, de mødes i fængslets bollerum med de grønne vægge.

– Jeg skal nok få dig til at lyde som et dyr, for helvede, jubler han og kaster sig ud i rollelege med sig selv som fitnessinstruktør og gammeldags nørd.

Læs Lundins vanvittige fantasier og kærestens forklaring på, hvordan hun kunne falde for den firedobbelte morder i Ekstra Bladet. Du kan købe avisen elektronisk for halv pris her

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time