Fireårig pige må forblive i koma

Lægerne har valgt ikke at tage den fireårige pige, som mandag blev kvalt af et sjippetov under leg, ud af kunstigt koma i dag. Situationen er fortsat uændret, lyder det fra forældrene

Den fireårige pige, der blev kvalt af et sjippetov, er fortsat i kunstigt koma.(Foto: Per Rasmussen)
Den fireårige pige, der blev kvalt af et sjippetov, er fortsat i kunstigt koma.(Foto: Per Rasmussen)
Følg Krimi

Tilstanden for den lille fireårige pige, der mandag mistede bevidstheden, efter hun blev viklet ind i et sjippetov og kvalt, er uændret. I går meddelte forældrene via Køge Kommune ellers, at de var meget optimistiske på vegne af deres datters helbred og chancer for at undgå varige mén.

Hun skulle således i følge lægernes plan være taget ud af kunstigt koma i løbet af i dag onsdag, men her til eftermiddag lyder meldingen nu fra pigens forældre, at situationen er uændret.

- Vi har fået besked fra pigens forældre på Rigshospitalet her ved 13-tiden om at meddele, at situationen er fulstændig uændret siden i går, så der er intet nyt og ingen forandring i hendes tilstand, fastslår Børne- og Ungedirektør Inger Andersen fra Køge Kommune til ekstrabladet.dk.

Der følger ingen yderligere forklaring på, hvorfor pigen ikke er blevet taget ud af kunstigt koma, som har været med til at skåne hendes krop og organer, men hendes tilstand har formentligt krævet endnu en dag uden yderligere belastning.

Pigen blev fundet livløs på legepladsen med sjippetovet viklet rundt om halsen. Hun har derfor formentligt ikke fået ilt til hjernen i et uvist antal minutter. Den fireårige blev først indbragt til Køge Sygehus men senere overført til Rigshospitalets Traumecenter på grund af hendes kritiske tilstand.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.