Hvem ved noget om skud i Bagsværd?

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner, som kan kaste lyd over skudepisode på villavej i Bagsværd i aftes

En politihund tog sig en slapper på Hanehøj natten til tirsdag, mens politiet ledte efter spor af skyderierne. (Foto: Ivan Bjørn)
En politihund tog sig en slapper på Hanehøj natten til tirsdag, mens politiet ledte efter spor af skyderierne. (Foto: Ivan Bjørn)

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner, som befandt sig i villakvarteret omkring Hanehøj i Bagsværd i går aftes, mandag den 3. november, omkring 22-tiden

På det tidspunkt modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om en skudepisode, hvor en 25-årig mand blev beskudt af gerningsmænd i en lys bil - muligvis en hvid eller sølvfarvet stationcar.

Efterforskningen tyder på, at gerningsmændene muligvis har ventet på offeret, som ikke bor på stedet, men har tilknytning til adressen.

9 mm patronhylster fundet på stedet
Politiet er derfor interesseret i at høre fra vidner, som har befundet sig i området omkring Hanehøj og Sæbjørnsvej tæt ved Stengården Station ved 22-tiden i går aftes.

Bilen, formentlig med tre personer, kørte derfra i høj fart ad Hanehøj mod sydøst og muligvis videre ad Gammel Mosevej. På gerningsstedet er fundet patronhylstre fra 9 mm ammunition.

Henvendelser i sagen bedes rettet til vicepolitikommissær Steen Ørskov Larsen, Københavns Vestegns Politi, på telefon 4386 1448.