Lundin slagtede Marianne for penge

Peter Lundin bedøvede sin kæreste og stjal penge fra hende, så han kunne gå til prostituerede - et skænderi om penge fik ham til at slå Marianne Pedersen ihjel

Marianne Pedersen åbnede sit hjem for Peter Lundin, da han kom til Danmark fra USA - han kvitterede ved at dræbe kvinden og hendes to sønner.(Privatfoto)
Marianne Pedersen åbnede sit hjem for Peter Lundin, da han kom til Danmark fra USA - han kvitterede ved at dræbe kvinden og hendes to sønner.(Privatfoto)

Sex, penge og kold beregning forklædt som kærlighed.

Peter Lundin afslører nu, at det var de tre grundpiller, der fik ham til at gå amok og dræbe sin 36-årige kæreste, Marianne Pedersen.

Bagefter likviderede han Marianne Pedersens to sønner, Brian og Dennis.

– For at gøre en lang historie kort kom jeg i skænderi med den der luder om penge, siger Lundin på drævende amerikansk.

Peter Lundin lægger ikke fingrene imellem i sin beskrivelse af den kvinde, som året før havde åbnet hele sit følelsesliv og sit hjem for den allerede drabsdømte mand.

’Du er det værste udskud’
– Det var et skænderi om penge, og så blev skænderiet til   ... til   ... Jeg blev totalt ligeglad med det hele. Du rager mig en skid, du kan skride ad helvede til, for du  ... Du er det værste udskud, du er en skide luder, du har ikke noget bevis, du har intet, du er en skide lort, messer Peter Lundin i den tro, at det hele i al evighed bliver mellem ham og den nye, danske kæreste.

Det bevis, Marianne Pedersen ikke havde, var penge. Penge, som den notorisk ’flade’ Peter Lundin i længere tid havde stjålet fra hende, og som aftenen i forvejen havde smadret resterne af deres kærlighedsløse forhold.

Det har Lundin erkendt over for den kvinde, der i flere år har været hans kæreste og dybt fortrolige samtalepartner, under hendes besøg i Anstalten ved Herstedvester og i den særligt beskyttede afdeling E i Statsfængslet Østjylland i Horsens.

Bedøvede hende
Peter Lundin fik helt frem til drabet på Marianne Pedersen adgang til hendes penge ved rutinemæssigt at give hende sovemedicin.

Hans ekskæreste afslører nu, at Lundin brugte pengene til købesex og bordelbesøg.

– Peter gav hende sovemedicin om aftenen, og så gik han ellers ind i huset for at finde penge. Og så tog han på bordelbesøg, fortæller hun.

Men aftenen før drabene svigtede fidusen. Marianne Pedersen drak ikke det inficerede glas hvidvin.

– Han er i gang med at lede efter penge, og så pludselig står hun (Marianne Pedersen, red.) og siger: ’Er det dem her, du leder efter?’ Og så finder hun ud af, hvordan det hænger sammen, forklarer Lundins ekskæreste.

’Jeg elsker dig ikke’
– Peter har brugt mange af Marianne Pedersens penge på at gå på bordeller. Han er jo sexfanatiker. Han kunne få dage til at gå med at tage fra den ene ende af København til den anden bare for at kigge piger an på bordellerne, siger ekskæresten til Ekstra Bladet i et eksklusivt interview.

På båndet til kæresten erkender Peter Lundin, at hans forhold til den i lang tid meget forelskede Marianne Pedersen var ét stort misbrug og bedrag.

– Det hele har været løgn, jeg har brugt dig for dine penges skyld, ikke andet. Jeg elsker dig ikke. Jeg vil ikke have noget med dig at gøre, jeg vil bare have de penge. Det er   ... øøhm, mere eller mindre, hvad jeg sagde, forklarer Peter Lundin.

Marianne Pedersens verden brød sammen i det øjeblik. Hun græd. Forsøgte at svare igen. Angreb den iskolde mand med sin spinkle fysik.

Det blev den ulykkelige kvindes sidste handling.

Følg med i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk de kommende dage