Dreng tvunget til oralsex i svømmehal

En 16-årig dreng har anmeldt et groft sex-overgreb i Farum Svømmehal. Drengen siger, han blev tvunget til at give en jævnaldrende dreng oralsex

En 16-årig dreng har anmeldt et sex-overgreb til Nordsjællands Politi.

Drengen har ifølge furavis.dk forklaret, at han søndag eftermiddag omkring klokken 14 gik på toilettet ved Farum Svømmehal, da en ung mand kom ind kun iført badeshorts og håndklæde. Døren til toilettet blev låst, og drengen blev presset ned mod hans erigerede lem og tvunget til oralsex.

- Vi behandler sagen som et sex-overgreb. Der er nu forskellige detaljer, vi skal have redt ud, siger vicekriminalinspektør Steen Nonbo fra Nordsjællands Politi til ekstrabladet.dk

Gerningsmanden beskrives som indvandrer og jævnaldrende med drengen, 15-16 år, 170-175 centimeter høj og 'fedladen', med sort, kort hår. Han havde skægstubbe og var iført blå og hvide, knælange badeshorts, og han bar på et grønligt håndklæde.

- Vi mener at kunne sætte navn på ham. Vi mener desuden ikke, at der er grund til at gå i panik, hvis man skal i svømmehallen. Der er ikke fare for, at den pågældende person skulle kaste sig over andre, siger Steen Nonbo.