20-årig fundet død i å

Trafikuheld er endt i tragedie - 20-årig flakkede rundt efter at have kørt bil mod vejtræ og blev fundet død i en å mange timer senere

Her blev en 20-årig fundet død - han havde flakket om efter et trafikuheld. (Foto: Casper Christensen/112 Nord)
Her blev en 20-årig fundet død - han havde flakket om efter et trafikuheld. (Foto: Casper Christensen/112 Nord)

En ellers banal trafikulykke om en skadet bil ved et vejtræ er endt i en tragedie, efter at bilens fører er fundet død i Villestrup å i Nordjylland.

Tidligt på morgenen ringede en vejmand, der skulle strø vejsalt ud, til politiet og oplyste, at en bil var kørt ind i et vejtræ ved Vrå, men at bilen var tom.

På det tidspunkt var der rimfrost på bilen, og det tydede på, at ulykken var sket for en del tid siden.

Politiet ringede til bilens ejer og fortalte om fundet. Ejeren sagde, at det var hans søn - en 20-årig fra Aalborg - som benyttede vognen, og at faderen nu ville tage sig af den sag.

Vores søn er væk
Men søndag eftermiddag klokken 1430 kontaktede den 20-åriges mor nu politiet og sagde, at forældrene ikke kunne få kontakt med deres søn, at de ikke vidste, hvor han var.

- Da vi hørte det, rekvirerede vi hunde og helikopter til at undersøge området ved ulykkesstedet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi til ekstrabladet.dk

Bilens fører blev fundet liggende død i Villestrup Å.

Flakkede rundt
Han har flakket rundt i området efter ulykken - muligvis med hjernerystelse. Det viste sig, at han kortvarigt havde ringet op til en bekendt, men at forbindelsen røg ud.

- Det sker jævnligt, at nogen kører galt og forlader deres køretøj uden at give besked noget sted og tager hjem og sover. Men her ville alle ønske, at alarmklokkerne havde ringet tidligere, siger politiets vagtchef.

Mandag skal politiet tage stilling til om den 20-årige skal obduceres for at få fastlagt den præcise dødsårsag