- De ville smadre mit hoved

For et års tid siden vågnede den daværende FC Midtjylland-spiller Simon Poulsen op til dødstrusler inden et lokalopgøret mod Viborg.

Modstanderholdets fans gav ham besked om, at hvis han scorede i kampen, ville de komme efter ham og hans familie. De truede bl.a. med at smadre hans hoved.

– Det er selvfølgelig ikke rart at vågne op til sådan en besked på telefonsvareren. Jeg troede ikke helt på, at det ville ske, men på den anden side fløjtede jeg jo heller ikke ligefrem hele vejen hen til stadion, siger Poulsen, som nu spiller for den hollandske klub AZ Alkmaar.

Andre chikanerier
– Det er fuldstændig uacceptabelt, at man gør sådan noget. Men som fodboldspiller må man desværre indse, at det er blevet en del af gamet.

Januar 2008: Efter skiftet fra OB til FC København bliver Ulrik Laursen svinet til på det groveste på internettet. Han bliver bl.a. kaldt pengegrisk, Judas-svin og forræder.

December 2004: Thomas Frandsens stakit, postkasse og blomsterkrukker bliver smadret, og der bliver kastet kraftigt fyrværkeri mod hans hus. Årsag: Han skifter klub fra Viborg til FC Midtjylland. Efter hærværksorgiet finder han et Viborg-flag i sin smadrede have.

Julen 2003: Fodboldspiller Michael Silberbauer må slukke sin mobiltelefon i flere dage efter offentliggørelsen af, at han skiftede fra AaB til FC København. Vrede AaB-fans chikanerer ham med stærkt truende opkald og sms’er.