Fængslet for at flå øre af under hævn

To mænd er blevet varetægtsfængslet i hver to uger. Den ene for voldtægt og den anden for at hævne voldtægten med et ordentligt lag tæsk

To mænd er fængslet - den ene for voldtægt - den anden for at hævne sig ved at rive øre løs. (Arkivfoto: Thomas Borberg)
To mænd er fængslet - den ene for voldtægt - den anden for at hævne sig ved at rive øre løs. (Arkivfoto: Thomas Borberg)

En lille sammenkomst i en lejlighed i Brøndby lørdag aften endte i dag med, at to mænd blev varetægtsfængslet. Den ene, en 42-årig mand, er sigtet for at have voldtaget en kvinde i lejligheden, den anden for at have hævnet voldtægten ved at gennemtæske den første med en jernstang.

Lørdag aften var tre personer, en kvinde og to mænd, samlet i lejligheden i den københavnske forstad, da den ene af mændene fik lokket kvinden med ud på toilettet.

Den sidste 'fest'-deltager, som sad tilbage i stuen, kunne høre tumult fra toilettet og besluttede derfor at ringe til kvindens fætter. Da fætteren, en 45-årig mand, indfandt sig i lejligheden, greb han en jernstang og gennemtæskede den 42-årige så grundigt, at hans ene øre blev revet løs fra hovedet.

Politiet tilkaldt
Under tumulten ringede den tredje mand til politiet for at anmelde 'husspektakler'. Ifølge Vestegnens Politi var alle fire personer i lejligheden dog så spirituspåvirkede, at de ikke havde forladt adressen, da ordensmagten dukkede op.

I dag blev den 42-årige og den 45-årige mand så fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for henholdsvis voldtægt og grov vold. Den 42-årige erkendte at have haft sex med kvinden, men han hævder, at det skete frivilligt.