Dømt seks års fængsel for incest

En familiefar er ved retten på Frederiksberg blevet idømt seks års fængsel for seksuelt misbrug af en datter og søn - manden skal udvises af landet

En mand er blevet dømt sekls år fængsel for incest. (Foto: Colourbox.com)
En mand er blevet dømt sekls år fængsel for incest. (Foto: Colourbox.com)

En somalisk familiefar er ved retten på Frederiksberg blevet idømt seks års fængsel for omfattende seksuelt misbrug af en datter og en søn.

Datteren er nu 11 år gammel og har ifølge dommen været misbrugt flere gange siden 2005. Sønnen er kun seks år. Han har været misbrugt, siden han var fem. Faderen er dømt for at have haft deciderede samlejer og desuden anden kønslig omgang med børnene. Desuden blev pigen tvunget til at se pornofilm.

Den 36-årige mand havde nægtet sig skyldig. Han har taget betænkningstid med hensyn til, om han vil anke dommen til Østre Landsret.

Manden blev dømt til at betale erstatning til sine børn. Pigen blev tilkendt 100.000 kroner, mens drengen skal have 50.000 kroner.

Udvises til Somalia
Efter at have afsonet dommen skal familiefaderen udvises af Danmark for bestandigt. Det protesterede hans forsvarer Bjørn Elmquist mod, fordi manden angiveligt risikerer at blive udsat for sharia-lovens strenge straffe, hvis han udvises til Somalia.

Sagen blev afsløret sidste sommer, hvor manden blev anholdt og varetægtsfængslet.

Retssagen mod ham har af hensyn til børnene delvist kørt bag såkaldt lukkede døre.