Morder afsløret af egne kameraer

Familiens egne overvågningskameraer har nu afsløret, at tidligere rigmand og familiefar stod bag massakre på familie og dyr

Følg Krimi

Efter at have skjult sin økonomiske nedtur for sin kone i mere end et år, slog det klik for den tidligere rigmand, Christopher Foster. Han skød sin datter og kone, før han også tog livet af familiens hunde og heste og brændte millionvillaen ned.

I mandags blev Foster, hans kone og deres 15-årige datter set ved en middag i engelske Shropshire. Dagen efter brændte familiens gods ned, og først de seneste dage er familiens lig fundet - alle dræbt af skud.

Det samme var familiens tre heste og fire hunde, og politiet afslører nu, at familiefaderens massakre er dokumenteret på film, skriver The Telegraph.

Billeder fra millionvillaens overvågningssystem viser, hvordan Foster forlader en brændende stald med en riffel i hånden. Han ses løbe over mod hovedbygningen, som senere blev sat i flammer. Allerede på det tidspunkt var hans kone, 49-årige Jill, og hans 15-årige datter dræbt.

Helt ude af den
- Han må have tænkt, 'hvis jeg ikke kan have det, så er der ingen, der skal,' må han have tænkt. Han elskede sin kone og datter, så han må have været helt ude af den, siger en kilde til avisen

Sidste tirsdag blev Foster, der tjente sine millioner på at producere isoleringsmaterialer til olieindustrien, præsenteret for et retsligt krav, der formentlig ville koste ham millionvillaen. Foster skyldte ifølge The Telegraph omkring 20 millioner kroner væk.

En hestetrailer var parkeret foran ejendommens indkørsel og vinduer og døre sømmet til for at forhindre rednings- og brandfolkenes arbejde. Ejendommen brændte praktisk taget ned til grunden.

Liget af Foster blev fundet ved siden af hans kone. Han begik selvmord.

Fiduskunst og magistervrøvl