Voldtægtsmand fældet

Overvågningsbilleder fra S-toget afslørede 17-årig asylansøger som den person, der i lørdags forsøgte at voldtage en 18-årig pige

Overvågningsbillederne fra S-toget, hvor den 17-årige asylansøger forsøgte at voldtage en 18-årig kvinde, fældede ham i dag.
Overvågningsbillederne fra S-toget, hvor den 17-årige asylansøger forsøgte at voldtage en 18-årig kvinde, fældede ham i dag.
Følg Krimi

Det gav pote, da politiet i går udsendte overvågningsbilleder af en mand, som havde forsøgt at voldtage en 18-årig pige i et S-tog tidligt lørdag morgen.

Tidligere i dag blev manden - som viste sig at være en 17-årig asylansøger - nemlig anholdt på et asylcenter. Han var blevet genkendt på billederne i pressen.

- Vi venter i øjeblikket på en tolk, så vi ved ikke hvordan han stiller sig til anklagen, siger vicekriminalinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

- Det er også lidt usikkert, hvilket land han er fra. Det er enten Irak eller Iran - men præcis hvilken side af grænsen han er fra, kan vi ikke afgøre endnu.

I S-toget forulempede han en 18-årig kvinde, der var med det tidlige tog. Han prøvede flere gange at voldtage hende ved at skubbe hende ned på sædet og flå hendes trusser af.

Det lykkedes dog heldigvis kvinden af skubbe sig fri, og manden steg af på Allerød Station.

Politiet vil forsøge at nå at fremstille manden i grundlovsforhør i eftermiddag.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.