19-årigs morder blev måske filmet

Susannas morder blev måske filmet, da han hævede penge på hendes kort. Politiet mener, at mindst to mænd myrdede den 19-årige svensker, der slog alarm fra sin taxi

Susanna Zetterberg studerede fransk på et universitet i Paris. I sin fritid arbejdede hun på en irsk pub. (Privatfoto)
Susanna Zetterberg studerede fransk på et universitet i Paris. I sin fritid arbejdede hun på en irsk pub. (Privatfoto)

Den mand, der jagtes for mordet på den 19-årig svensk kvinde, der i weekenden blev myrdet i Paris, blev muligvis filmet af overvågningskameraer, da han forsøgte at hæve penge på kvindes bankkort. Det afslører fransk politi ifølge Aftonbladet.

Kvinden blev formentlig slået ihjel af den taxichauffør, der skulle køre hende hjem til den lejlighed, hun deler med en veninde. Fra taxien slog hun selv alarm, da hun ringede til en veninde og sagde, at chaufføren virkede skummel og nervøs, og at han sms'ede, samtidig med han kørte bilen

- Mordet på den 19-årige er en meget svær sag. Vi har ingen vidner og kun få sikre spor af morderen. Men sagen har høj prioritet, siger efterforskningsleder Henry Morerou til Expressen.

19-årige Susanna Zetterberg satte sig formentlig ud i en uautoriseret taxi klokken fire natten til lørdag. Få timer senere - klokken 5.30, forsøgte nogen at hæve penge med hendes hævekort. Det er lige nu politiets vigtigste spor i sagen.

Liget af Susanna blev fundet før middag. Hun var bagbundet, havde fået stukket en issyl i brystet og tre skudhuller i hovedet. Hendes taske og pung var væk, og gerningsmanden eller mændene havde forsøgt at brænde liget af for at slette sporene

Flere om mordet
Politiet føler sig sikre på, at der var flere om mordet. Liget blev fundet flere hundrede meter inde på en skovvej, der er blokeret af en bom. En strækning, der er så lang, at politiet ikke mener en mand kunne bære liget så langt.

Ifølge politikilder er der desuden tekniske spor, der antyder, at flere mænd har været i kontakt med liget.

Poltiet gransker nu alle sexualforbrydelser i Paris de seneste 6 måneder, selv om Susanna ikke umiddelbart så ud til at være blevet sexmisbrugt.

Flere kvinder har fortalt politiet om en sexgal taxichauffør, der har truet dem til sex.