Rockere er nogle tøsedrenge

DEN HÅRDE KERNE Indvandrer- banderne tværer de danske rockere ud inden fem år, siger den mest magtfulde bandechef, Danny Abdalla

Danmarks indvandrerbandechef nr. 1, Danny Abdalla, er en selvbevidst herre, der siden barndommen i Libanon har haft våben i hånd
Danmarks indvandrerbandechef nr. 1, Danny Abdalla, er en selvbevidst herre, der siden barndommen i Libanon har haft våben i hånd

Flere og flere indvandrerbander vil om et par år præge det kriminelle miljø så meget, at de kendte rocker-klubber har kurs mod pensionen.

– Om fem år er Hells Angels slettet fra Danmarkskortet, forudser Danny Abdalla, præsident for landets største indvandrerbande, Den Internationale Klub (DIK), med over 200 medlemmer.

– Indvandrerbanderne bliver både større og flere i antal. Danmark har slet ikke set det værste endnu, siger han.

De ved, de får røvfuld
Den 42-årige libanesiskfødte gangster, der i øjeblikket afsoner en narkodom, siger til Ekstra Bladet, at rockerne med god grund er bange for indvandrerbanderne:

– Vi har ingen respekt for dem, og de ved, at de får røvfuld, hvis og når det passer os. Tiden er løbet fra rockerne. De er nogle tøsedrenge, lyder det fra Danny Abdalla.

I Aalborg, hvor DIK har sit hovedkvarter, er de lokale Hells Angels eksempelvis stort set usynlige i dag efter tidligere at have domineret byens bandemiljø.

Da den prominente HA’er Jørn Jønke Nielsen for seks år siden flygtede efter et dødeligt knivstikkeri på baren Robin i Aalborg, søgte han tilflugt i DIK’s klubhus i nærheden.

Jønke ødelagde venskab
– Dengang var vi venner, men det venskab er ødelagt, siger Danny Abdalla.

Fjendskabet opstod, da Jønke senere kaldte Danny Abdalla en politistikker.

– Historien viser tydeligt, hvem der havde mest brug for det venskab, nemlig Hells Angels, siger Danny Abdalla.

Indvandrer-banderne bliver både større og flere i antal. Danmark har slet ikke set det værste endnu