Reddede mand ud af brændende pizzeria

Den 35-årige Martin Christiansen reddede i nat en mand ud af det brændende Castello Pizzeria i Nørregade i Bramming

En yngre kvinde, der boede oven over pizzeriaet, blev dræbt ved eksplosionen. Yderligere to mænd blev såret. (Foto: Anders Brohus)
En yngre kvinde, der boede oven over pizzeriaet, blev dræbt ved eksplosionen. Yderligere to mænd blev såret. (Foto: Anders Brohus)

Den 35-årige Martin Christiansen reddede i nat en tilskadekommen mand ud af det brændende pizzaria i Nørregade i Bramming, der eksploderede kort før klokken fire i morges.

- Vi blev vækket med et voldsomt brag, og vi kunne mærke, at sengen og hele bygningen rystede, siger han til Jyske Vestkystens netavis.

Martin skyndte sig ud af bygningen og kunne se knust glas over det hele. På bagsiden af bygningen så han en mand springe ud og lande i glasskårene. Han havde bare fødder. Ham hjalp Martin sammen med en anden fremmødt væk derfra.

Så opdagede han, at der stadig var en person tilbage inde i bygningen, og denne person var begravet under murbrokker.

- Flammerne stod op ad murbrokkerne, men vi fik ham gravet fri og hjulpet ud af bygningen, siger den 35-årige produktionsplanlægger til JV.dk

Eksplosionbranden kostede en yngre kvinde livet, mens de to mænd, som Martin Christiansen hjalp ud, er uden for livsfare.

To mænd anholdt
To mænd er netop nu til afhøring på politigården i Esbjerg.

Vicepolitiinspektør Lorenz Matzen fra Syd- og Sønderjyllands Politi vil ikke svare på, om en af de kvæstede mænd er blandt de to nu anholdte. Han vil heller ikke oplyse, hvilken relation de anholdte måtte have til Castello Pizzabar i Nørregade.