Annonce:
Annonce:

Kamphund tog Bølle i én mundfuld

- Vi er stadig så chokerede, at vi ikke tør gå tur, fortæller pensionist-ægtepar. Deres lille hund blev dræbt af en kamphund

Gerda og Børge med et billede af deres lille guldklump, Bølle. Nu kræver parret, at loven ændres, så kamphunde skal holdes i snor og have mundkurv på. (Foto: Andreas Szlavik)
Gerda og Børge med et billede af deres lille guldklump, Bølle. Nu kræver parret, at loven ændres, så kamphunde skal holdes i snor og have mundkurv på. (Foto: Andreas Szlavik)
Annonce:
Følg Krimi
- Den tog Bølle i én mundfuld. Der lød tre små piv, og så var Bølle død.

Gerda Obbekjær og Børge Iversen fra Fredericia er stadig dybt ulykkelige, efter at deres lille terrier blev overfaldet og bidt ihjel af en løsgående kamphund af bull mastiff-racen.

Børge Iversen var ude at lufte Bølle, og han havde som altid hunden i snor. Men pludselig kom en 80 kilo tung kamphund farende.

- Det gik lynhurtigt. Kamphunden løb gennem benene på Børge og tog Bølle i én mundfuld. Det er simpelthen så forfærdeligt. Bølle var kun toethalvt år gammel og vejede seks kilo. Han havde jo ikke en chance mod så stor en hund, siger Gerda Obbekjær.

Pensionist-ægteparret på 71 og 79 år er stadig så chokerede efter episoden forleden, at de ikke længere tør gå ud.

Kunne ikke redde ham
- Bølle holdt os jo i gang. Han betød alt for os. Vi savner ham frygteligt. Børge er også ked af, at han ikke kunne redde Bølle. Men en bull mastiff har et bid på seks tons tryk. Den kunne med lethed have bidt Børges arm over, siger Gerda.

Ægteparret står frem med deres historie, fordi de kræver en lovændring -? her og nu.

- Det skal simpelthen stå i loven, at kamphunde skal føres i snor, og de skal også have mundkurv på. Politikerne har snakket længe om det, men nu skal der gøres noget. Også selv om vi ikke får Bølle tilbage.

Troede det var en rotte
Den 32-årige ejer af kamphunden beklager, at hans hund gik til angreb på den lille terrier.

- Min hund er normalt ikke aggressiv, og jeg har fået at vide af min dyrlæge, at den har forvekslet Bølle med en hare eller en rotte. Jeg er naturligvis ked af det skete, men kan jo ikke rigtig gøre noget ved det nu. Jeg lufter altid min hund i snor. Den pågældende dag luftede min søster hunden, og hun lod den gå løs, siger den 32-årige mand, som ikke ønsker at stå frem.

Efter alt at dømme ender sagen nu i retten, fordi pensionist-ægteparret kræver kamphunden aflivet.

For Gerda og Børge er sagen særlig trist. Nye regler i deres boligforening forbyder nemlig, at de kan anskaffe sig en ny Bølle.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: