Hjerneskadet pige bortført og voldtaget

Ti mænd slæbte den 22-årige ned i tunnel og kørte hende væk på knallert

På perronen her ved Albertslund Station blev den hjerneskadede pige revet ud af et tog, da hun ville flygte fra sine plageånder. (Modelfoto: Jan Sommer)
På perronen her ved Albertslund Station blev den hjerneskadede pige revet ud af et tog, da hun ville flygte fra sine plageånder. (Modelfoto: Jan Sommer)
Følg Krimi
'Det gjorde ondt, og jeg kunne mærke, der var noget oppe i mig'.

Sådan oplevede en 22-årig hjerneskadet pige den grove, fuldbyrdede voldtægt, hun blev udsat for fredag aften i Albertslund.

Inden da havde omkring ti drenge været med til at bortføre hende fra Albertslund Station og køre hende til gerningsstedet.

Det var på Albertslund Station, det hele startede. Pigen skulle mødes med sin veninde på stationen. De skulle have en hyggelig aften, og hun skulle overnatte hos veninden. Den lettere hjerneskadede pige kan klare sig selv, bor i et bofællesskab, og hun modtager ugentligt pædagoghjælp.

Hun ankom med S-toget til Albertslund Station klokken ca. 21.00. Her gik hun rundt og ventede på sin veninde og ringede imens til en mandlig bekendt, som muligvis er hendes kæreste.

'Pas på dig selv på Albertslund Station. Det er et farligt sted, og du er jo pige', advarede han til hende.

RING EFTER FLERE
Den 22-årige fortsatte med at gå rundt i området, mens hun ledte efter sin veninde. I en tunnel ganske tæt ved stationen så hun nogle fyre, som råbte - og en af dem piftede også efter hende. Hun gik op til perronen og ventede på veninden, og imens kunne hun høre fyrene i tunnellen tale om hende.

'Ring efter nogle af gutterne. Jeg har set en pige på perronen, vi kan irritere', hørte pigen dem sige.

Tiden gik, uden veninden dukkede op, og på et tidspunkt gik den 22-årige på toilettet. Da hun kom ud, blev hun mødt af fem unge mænd.

EN VARM SENG
'Du er pæn', sagde en. 'Vil du med hjem og ligge i en seng med os?' sagde en anden.

Pigen blev bange og sagde nej. Hun hørte toget og ville tage det, men nåede det ikke.

S-togene kører på den tid af dagen kun hvert 20. minut, så ventetiden var lang for den hjerneskadede pige.

Kl. 22 ringede pigens mandlige bekendte og sagde, hun skulle skynde sig at komme hjem. Han kunne ikke lide, at hun var alene på stationen så sent om aftenen. Imens hun talte med ham, opdagede hun, at de unge mænd stod rundt omkring hende. Nogle i tunnellen, nogle på perronen. Da hun lagde på, fortsatte de med at plage hende og tale om 'en varm seng'.

Endelig kom toget igen, og hun løb hen for at nå det. Et par af de unge løb efter og rev hende ud af togvognen. Brutalt blev hun slæbt ned af trapperne, hen i tunnellen og op på en knallert, hvor ledningerne hang løst. Pigen forsøgte at råbe på hjælp, men ingen hørte hende.

På det tidspunkt var der omkring ti mænd i 20'erne. De bortførte hende ud til en skov eller noget lignende, hvor voldtægten blev gennemført. Over for politiet har pigen forklaret, at de unge mænd til tider indbyrdes talte på et sprog, hun ikke forstod. De så alle ud til at være andengenerations-indvandrere.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.