Lejede 11-årig datter ud som sexslave

En far fra Sønderjylland har gennem længere tid lejet sin datter ud som sex-slave. To kunder er dømt i sagen

Den 11-årige havde nogle dage mellem fem og ti kunder. (Modelfoto: Jesper Stormly Hansen)
Den 11-årige havde nogle dage mellem fem og ti kunder. (Modelfoto: Jesper Stormly Hansen)
En usædvanligt modbydelig sag om seksuelt misbrug af en lille pige er under optrævling i Sønderjylland i disse dage.

Pigen, der nu er 11 år, er blevet holdt som sex-slave af sin egen far, der i hjemmet gennem længere tid har taget penge for, at ældre mænd kunne udnytte pigen, mens han så på. En enkelt gang har faren også selv misbrugt pigen.

Ifølge politiets oplysninger er den 11-årige nogle gange blevet misbrugt af 5-10 mænd den samme dag. Det skriver Jydske Vestkysten.

- Sagen hører til i den grove ende af skalaen af seksuelt misbrug af børn, siger kriminalinspektør Hans Hessellund til avisen og tilføjer, at overgrebene omfatter så vel samleje som andre former for kønslig omgang.

Et års ubetinget fængsel
Politiet kom på sporet af sagen efter en anonym henvendelse i august. En indledende efterforskning viste, at tippet var sandt, og den 24. august anholdt politiet faderen. En telefonaflytning havde afsløret, at en kunde var på vej, og politiet slog til for at forhindre, at pigen led yderligere overlast.

Sagen bliver i disse dage behandlet bag lukkede døre i retten i Tønder, og foreløbig er to sex-kunder blevet dømt. Begge mænd har fået et års ubetinget fængsel, og selv om de dømte har tilstået de seksuelle overgreb, har de begge valgt at anke deres domme.

Ud over de to dømte er yderligere fire mænd tiltalt eller sigtet - blandt dem er pigens far. Fredag er den tredje retssag mod en af faderens 'kunder' indledt.

Den 11-årige misbrugte pige boede alene med sin far og sin lillesøster, der dog ifølge politiet ikke er blevet udnyttet. De to piger blev efter anholdelsen af faderen overdraget til de sociale myndigheder.

Faderen har siden anholdelsen siddet fængslet og vil formentlig forblive dette, indtil retssagen mod ham kommer for.