Annonce:
Annonce:

Danskere hjem med skræk-fly

De 214 danskere, der er strandet i Bangkok, bliver sendt hjem med samme fly, som i nat måtte nødlande, så snart flyet er blevet repareret med reservedele fra Danmark

Flyjet's Boing 757 fik tekniske problemer.
Flyjet's Boing 757 fik tekniske problemer.
Annonce:
Følg Krimi

Den dejlige ferieoplevelse fra Thailands smukke paradis er ved at udvikle sig til et mareridt for de 214 danskere, heraf fire børn, som netop nu befinder sig rådvilde i Thailand.

Efter nattens hændelser, hvor flyet måtte nødlande i Bangkok lufthavn, er de strandede danskere nu samlet på Alexander Hotel i Bangkok centrum, hvor en guide fra Tyrkiet Eksperten her til formiddag dansk tid afholdt møde for de utålmodige rejsende. Her oplyste guiden, at et nyt fly var på vej for at bringe danskerne hjem.

Modstridende oplysninger
- Der hersker en ret anspændt stemning, og der har været store diskussioner. Folk vil simpelthen ikke flyve med samme fly hjem, og nogle er virkelig ved at få det psykisk dårligt.

Annonce:

- Vi kan ikke få at vide, hvad der var galt med flyet, fordi de afventer en rapport, og vi kan heller ikke få at vide, hvornår vi kan forvente at komme hjem igen, fortæller rejsende Torben Frederiksen til ekstrabladet.dk kort efter informationsmødet var afsluttet.

Han oplyser, at guiden stort set har garanteret, at danskerne vil komme hjem med et nyt fly. Men folk har ikke meget tillid til den unge, kvindelige rejseleder, der synes at have fået 'mundkurv' på. Og den oplysning er også direkte modstridende til, hvad Tyrkiet Ekspertens eget kontor oplyser fra København.

Reservedele på vej
- Der har været problemer med motoren, og vi venter derfor på en reservedel, som er på vej med et SAS fly fra København. Herefter skal flyet repareres, og så kan vi få folk om bord igen, siger informationschef hos Tyrkiet Eksperten Michael Klose til ekstrabladet.dk.

Han understreger, at passagerernes liv ikke har været i fare på noget tidspunkt, men at han deler deres bekymring.

Annonce:

- Ifølge mine oplysninger var det meget udramatisk, men jeg forstår da, at folk kan være chokerede og ikke har lyst til at flyve med det samme fly. Men jeg kan love for, at det fly går ikke i luften, medmindre det er 110 procent i orden. Der er ikke tale om en midlertidig lapning. Der bliver ikke sendt et helt nyt fly, men hvis folk nægter at stige om bord, så må tage det problem til den tid, siger Michael Klose.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: