Hustru anholdt for mord på lottovinder

En handicappet mand, der vandt 140 millioner kroner, blev dræbt med fire skud i hovedet. Nu er hans enke anholdt for mordet

Adriana Almeida blev anholdt på et luksushotel iført stram bluse og designer-solbriller. (Foto: AP)
Adriana Almeida blev anholdt på et luksushotel iført stram bluse og designer-solbriller. (Foto: AP)

Brasiliansk politi har arresteret 29-årige Adriana Almeida for mordet på sin 54-årige handicappede mand. Hun mistænkes for at have dræbt ham for at få fat i hans lottogevinst på 140 millioner kroner.

Den tidligere frisør blev ført bort af bevæbnet politi, da hun i en nedringet trøje og med store designer-solbriller blev anholdt i et luksuskvarter ved Rio.

29-årige Adriana Almeida giftede sig med 54-årige Renne Senna efter han vandt 140 millioner kroner i lotto. Senne, der havde mistet begge ben på grund af sukkersyge, var før han ramte den store gevinst landmand og slagter. For tre uger siden skød to maskerede mænd ham fire gange, da han sad på sin stambar tæt på sin luksusranch.

Adrianna Almeida blev mødt af en ophidset folkemængde udenfor arresten, og politiet måtte skyde advarselsskud op i luften for at sprede folkemængden.

Ændrede testamente
I Brasilien har sagen vagt stor opstandelse, og Adriana Almeida er blevet genstand for had fra befolkningen generelt og Sennas familie i særdeleshed. De mener nemlig, at hun pressede sin mand til at ændre testamentet, så 11 brødre og søstre blev fjernet som arvinger. Adriana Almeida og en datter står nu til at arve alt.

Selv siger Almeida, at hun er uskyldig, og hun nægter desuden beskyldingerne om, at hun har været sin handicappede mand utro. Forgæves har hun forsøgt at pege på, at hun var kærester med Renne Senna før han vandt sin store gevinst og blot levede som landmand og slagter.

- Jeg er uskyldig. Det er fejt, hvad de gør mod mig, har hun sagt til en lokal avis.

Hun skal nu sidde fængslet i mindst 30 dage, mens politiet afgør, om hun skal tiltales for mordet.