Annonce:
Annonce:

Tysk kannibal: Han smagte som flæsk

Først spiste han mandens penis. Så tilberedte han resterne af kroppen med salt, peber og hvidløg, fortæller den tyske kannibal Armin Meiwes nu på tv

Den 46-årige Armin Miewes er idømt livsvarigt fængsel, men kan benådes efter 15 års afsoning. (Foto: AP)
Den 46-årige Armin Miewes er idømt livsvarigt fængsel, men kan benådes efter 15 års afsoning. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Krimi

For første gang nogensinde får offentligheden indblik i, hvordan en kannibal tænker og agerer. Den 46-årige tysker Armin Meiwes, der blev dømt livsvarigt fængsel i 2006 for at have parteret og spist en anden mand, afslørede forleden i et tv-interview detaljerne i, hvordan menneskekød smager bedst.

Menneskekød med rosenkål
- Jeg sauterede kødet fra Bernd med salt, peber, hvidløg og muskatnød og serverede det med kartoffelkroketter, rosenkål og grøn pebbersauce, forklarede den verdensberygtede kannibal i det første tv-interview nogensinde i mandags på RTL.

Annonce:

Armin Meiwes mødte sit offer via internettet i 2001, hvor han i et chatrum annoncerede efter 'mænd som ville slagtes'. Her bød den 42-årige datatekniker Bernd Brandes fra Berlin sig til. I marts satte de mænd hinanden stævne i Miewes villa i den tyske delstat Hessen. Efter at Bernd Brandes havde slugt 20 sovetabletter og tømt en flaske sprut, skar Armin Meiwes, med gæstens velsignelse, Bernd Brandes' penis af. Den fortærede de så i fællesskab, hvorefter værten fortsatte menuen med Brandes' arm.

Smager som flæsk
Da den 42-årige Brandes ti timer senere kollapsede på grund af blodtab, skar Miewes til sidst halsen over på ham. Herefter skar han liget op i flere dele og gemte det i fryseren, som var det en anden bøf eller lækkerbidsken klar til kødgryderne.

- Første bid var ret speciel. En ubeskrivelig følelse, eftersom jeg har længtes efter det i 30 år. Kødet smager som flæsk, men er lidt bittert og lidt stærkere. Men det smager ganske godt, forklarede Miewes, som i daglig tale omtales 'Rothenburg-kannibalen'.

Omkring 20 kilo menneskekød blev tygget igennem af den passionerede kannibal. Og ikke nok med det, optog Miewes det hver gang på video, hvilket har resulteret i en fire timer lang film.

Annonce:

'Jeg er helt normal'
Armin Miewes' handlinger blev dog opdaget i 2002. Siden blev han først idømt otte års fængsel, men Tysklands øverste kriminalret ændrede senere dommen til livsvarigt fængsel for mord. Han kan dog benådes efter 15 års afsoning.

Undersøgelser af den 46-årige kannibal undervejs i sagen har overraskende vist, at han ikke lider af psykiske forstyrrelser. Selv opfatter Armin Miewes sig også som et ganske almindeligt menneske:

- Ja, folk som ikke kan forestille sig det, finder det monstrøst. Men i princippet er jeg bare et helt normalt menneske, sagde Armin Miewes om hans groteske historie, der også snart udkommer på bog.

Ifølge tysk politi deler omkring 10.000 personer i Tyskland samme fascination og længsel efter menneskekød som Armin Miewes.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: