Far forsøgte at slå sin datter ihjel

Hængte datter op i krog i loftet og tæskede hende med jernrør

"Når blodet er færdig med at dryppe, er du død".

Med de ord forlod en far sin 15-årige datter hængende bundet på hænder og fødder fra en krog og med hovedet nedad. Forinden var pigen blevet slået med jernrør, og hun blødte stærkt fra næsen.

De forfærdelige kendsgerninger blev torsdag læst op i retten, da manden sidst i 30'erne blev fremstillet i grundlovsforhør i Esbjerg og sigtet for drabsforsøg mod datteren.

Ifølge politiet i Esbjerg har manden delvis erkendt sin grusomme forbrydelse. Men fordi dørene blev lukket under grundlovsforhøret, er det kun sigtelsen, der er sluppet ud til offentligheden. Mandens motiv til at mishandle sin datter så skrækkeligt har politiet ikke villet afsløre.

Drabsforsøget skete på familiens adresse, der også er omgærdet af de lukkede døre.

Dommeren i byretten i Esbjerg valgte i øvrigt at varetægtsfængsle manden for den paragraf i straffeloven, der handler om særdeles groft legemsangreb - paragraf 246 - og ikke for drabsforsøg. Manden er fængslet frem til den 22. maj.

Ifølge Esbjerg Politi skete drabsforsøget onsdag aften. Inden den 15-årige pige blev bundet, blev hun først slået med to forskellige jernrør.

Mens hun hang bundet fra loftet, slog hendes far hende både i ansigtet og på kroppen. Og eftersom hun var bundet på både hænder og fødder, var hun fuldstændig værgeløs.

Politiet mener, at der er tale om drabsforsøg, fordi faderen burde vide, at pigen var i livsfare, da han forlod hende bloddryppende hængende fra loftet.

Den 15-årige var torsdag eftermiddag uden for livsfare.