Flemming gik aldrig med kniv

28-årigt drabsoffer nægtede at skifte side og bejle til HA - men han foragtede knivstikkere, siger konen og vennerne

- Flemming gik aldrig med kniv. Vi tror ikke på historien.

Konen Jeannette og venner til den dræbte Flemming Jensen, der søndag morgen kl. 3 døde i en blodpøl på rocker-værtshuset Robin i den berygtede Jomfru Ane Gade i Aalborg efter at have provokeret HA-rockeren Jørn Jønke Nielsen, nægter at acceptere påstanden om, at Flemming skulle have angrebet HA-koryfæet og hans venner med en foldekniv.

Derimod var det en kendt sag i rocker-miljøet, at Flemming Jensen mildt sagt ikke var venlig stemt over for Hells Angels.

Som loyal Bandidos-støtte nægtede han at skifte side, da to lokale Randers-bander i sommeren 2000 svingede 180 grader og begyndte at bejle til HA-siden.

- Men Flemming var slet ikke den type, der ville angribe et HA-medlem med kniv. Han foragtede faktisk folk, der sloges med knive, lyder forklaringen.

- Han var meget mere en bokser-type. Kunne godt tage et rigtigt slagsmål på næver - det lyder helt forkert, at han skulle have angrebet med kniv.

Det 28-årige drabsoffer fra Langå, der blev gift i maj og dermed blev stedfar til to småbørn, fik i alt otte knivstik, hvoraf flere ifølge obduktions-erklæringen var dræbende.

Forblev loyal
Flemming Jensen, der med sine svulmende body-builder-muskler og tatoveringer var en kendt figur i bybilledet såvel i Langå som i Randers, var før sommeren 2000 tæt på inderkredsen i den stærkt kriminalitets-belastede Randers-bande Cerberus.

Cerberus-banden og deres venner i Randers-rockergruppen Piraterne stod traditionelt nær Bandidos, men i sommeren 2000 skiftede Piraterne pludselig side og sluttede sig til Hells Angels.

Her blev Piraterne såkaldte 'prospects', støtte-medlemmer med ret til at bære sorte læderveste med teksten 'MC Denmark' på ryggen og emblemet 'prospects' på brystet.

Cerberus, der samtidig blev opløst som gruppe, blev såkaldte 'hangarounds', dvs. lavere i hierarkiet end 'prospects' og kun med ret til at bære sorte læderveste med emblemet 'Randers' på brystet, men uden rygmærke.

Ifølge kilder med indgående kendskab til bande-uvæsenet i Randers forblev Flemming Jensen dog loyal over for de gamle venner i Bandidos-kredsene (tidligere Bullshit i Randers), men havde efter Cerberus-opløsningen ingen fast tilknytning til grupper eller bander.

Hård dreng
I Cerberus-kredsen - der oprindeligt blev kaldt H2O-banden på grund af deres forkærlighed for at stjæle og klæde sig i den slags mærkevaretøj - var Flemming Jensen kendt som en af 'de hårde drenge', siger kilderne.

- Han klappede dig hårdt og hurtigt, hvis du havde gjort ham noget. Var han tosset på dig, kunne intet standse ham. Ja, du skulle slå ham ihjel for at stoppe ham, fortæller en bekendt, der kendte ham fra ungdommen i landsbyen Værum, hvor han boede med sin mor indtil giftermålet med Jeanette Steffensen fra København.

Den 28-årige, der også var kendt for sin store kærlighed til Formel 1, var angiveligt i Aalborg i weekenden for at deltage i en yderst fugtig åbnings- reception i forbindelse med et nyt Bandidos-tilholdssted.

Ifølge Bandidos-præsident Jim Tinndahn var den dræbte dog ikke aspirant til rocker-gruppen, men havde afsonet en dom sammen med Bandidos-rockere i statsfængslet i Nyborg.