Annonce:
Annonce:

Pædofilidømt: - Jeg er syg og vil løslades

Danni Frank Tofte Hansen, der blev idømt forvaring i 2002, vil løslades i dag

Den pædofildømte Danni Frank Tofte Hansen (Arkivfoto: TV3)
Den pædofildømte Danni Frank Tofte Hansen (Arkivfoto: TV3)
Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I GLOSTRUP (ekstrabladet.dk):

Den pædofilidømte Danni Frank Tofte Hansen sidder lige nu i retten i Glostrup. Her skal det afgøres, om hans anmodning om prøveløsladelse fra forvaringsdommen for pædofili, som han har afsonet siden 2002, skal imødekommes.

Forsvareren Claus Allan Bonez og den dømte selv synes. at det nu er tid til, at Danni Frank Tofte Hansen prøver kræfter med livet uden for de tykke mure på Anstalten ved Herstedvester, efter 12 år bag tremmer.

Blodprop
Den dømte Danni Frank Tofte Hansen er uforstående over for, at anklagemyndigheden og Anstalten ved Hersted Vester anbefaler, at forvaringsdommen opretholdes. Anklagemyndigheden henviser til almen retshåndhævelse, da den dømte flere gange har begået kriminalitet under prøveløsladelser.

Annonce:

- Jeg kan ikke forstå, at man kræver retshåndhævelse. Nu har jeg siddet i 12 år og har gjort alt, hvad man har bedt mig om. Jeg har nogle udgange, men det er belastende for min familie det her, siger Danni Frank Tofte Hansen i retten.

Han henviser til at opholdet på forvaringsanstalten tærer på ham, og at han har taget imod den medicinske behandling, der skal dæmpe hans kønsdrift.

For 14 dage siden har han fået konstateret en blodprop i hjernen, og han har løbende haft helbredsproblemer.

- Der er lige glade med, at jeg er syg. Det er 14 dage siden, jeg fik konstateret, at jeg har haft en blodprop, men jeg har ikke fået behandling endnu, siger den pædofilidømte.

Bliver drillet
Det kom også frem i retten, at den dømte har svært ved at takle smådrillerier fra de medindsatte, og at han lider af helbredsproblemer, der måske er relateret til hans overvægt.

Selv forklarer han de seksuelt krænkende handlinger med en umoden seksualitet kombineret med en depression. Siden 2003 har Danni Frank Tofte Hansen været på talrige udgange fra anstalten.

Annonce:

Ved Østre Landsret blev han i 2002 idømt forvaring på ubestemt tid for at have misbrugt tre mindreårige piger seksuelt. Den ene af dem var bedøvet, så hun ikke kunne gøre modstand mod overgrebet, som hun efterfølgende heller ikke husker.

Danni Frank Tofte Hansen har to andre pædofilidomme fra 1989 og fra 1993 for seksuelle overgreb mod i alt fire små piger.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: