HA-rocker frifundet i gigantisk narkosag

En 38-årig Hells Angels-rocker fra Randers er blevet renset i historisk stor narkotikasag

Følg Krimi

Retten i Randers har torsdag eftermiddag frikendt en 38-årig Hells Angels-rocker, der sad tiltalt for omfattende handel og besiddelse af amfetamin. Det skriver DR Østjylland.

Den frifundne rocker var tiltalt for at have solgt mindst 10 kilo amfetamin og have været i besiddelse af over 42 kilo amfetamin og 27 kilo hash.

Efter et tip fra en borger i oktober sidste år foretog en af politiets specialstyrker en ransagning i en gammel fabriksbygning i en lille landsby uden for Randers. Her gjorde de narkofundet, der er det største i Østjyllands Politis historie.

Lejeren af de lokaler, hvor narkoen blev fundet, slap i november med otte års fængsel, fordi han hjalp politiet med efterforskningen, og han var hovedvidnet mod det 38-årige medlem af Hells Angels og en jævnaldrende kammerat.

Den 38-årige har været medlem af Hells Angels i 10 år, og han har i en periode været præsident for afdelingen i Randers.

Politiet har ikke fundet nogen fingeraftryk, der kædede ham sammen med amfetaminen i den nedlagte fabriksbygning, så kronvidnets manglende troværdighed var afgørende for dommens udfald.

En anden anklaget - en 37-årige Hells Angels-rocker - i narkosagen var tiltalt for besiddelsen af 27 kilo hash, og det kostede ham en dom på et år og tre måneder i fængsel.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+