Annonce:
Annonce:

Blotter anholdt: Genkendt på fotos

En vaks strandgæst har afsløret en blotter fra Nordsjælland med sit kamera. Nu er han anholdt

Her er blotteren fotografet kort efter, at han viste sit lem på badebroen for en 12-årig pige. (politifoto)
Her er blotteren fotografet kort efter, at han viste sit lem på badebroen for en 12-årig pige. (politifoto)
Annonce:
Følg Krimi

En blotter fra Nordsjælland blev anholdt i morges, efter at en kvindelig strandgæst havde afsløret manden med sit kamera på Rungsted Strand. Kort før havde han blottet sit lem på en badebro for en 12-årig pige.

- Vi fik informationer om, hvem han var og har anholdt ham i morges. Vi sidder netop nu og afhører ham, siger politikommissær Lau Lauritzen, Nordsjællands politi.

Politiet valgte forleden at offentliggøre billederne, som strandgæsten havde taget, i forsøget på at få blotteren identificeret. Det gav resultat i weekenden.

Sigtes for fire forhold
- Vi sigter ham for fire konkrete forhold begået gennem to måneder, hvor han har blottet sig for mindreårige piger, siger Lau lauritzen.

Annonce:

Den 32-årige er kendt i forvejen for noget tilsvarende, og politiet undersøger nu, om han har andet på samvittigheden. Blandt andet er hans computer blevet beslaglagt, så indholdet kan undersøges nærmere.

Politiet har endnu ikke haft kontakt med alle de forurettede piger. Politiet venter, at den 32-årige bliver løsladt, når afhøringen er færdig. Der er ikke grundlag for at kræve den 32-årige varetægtsfængslet.

Politiet mener, at blotteren har huseret på strandene i Nivå og Rungsted., hvor det er gået ud over piger i 10-12 års alderen. Blotteren blev beskrevet som 30-35 år, fedladen med hængevom og iført et blåt håndklæde.

Den 32-årige er sigtet for at have blottet sig for mindreårige piger den 16. maj på Rungsted Strand, den 30. maj på Nivå Strand ved badebroen, den 3. juni på en badebro på Rungsted Havn og den 18. juni på Rungsted Strand.

- Hvis andre har været udsat for episoder, som endnu ikke er blevet anmeldt, hører vi gerne om det, siger Lau Lauritzen, Nordsjællands politi.

Annonce:

Den 32-årige nægtede sig skyldig under den langvarige afhøring i dag. Han erkender, at han har været på strandene, hvor episoderne er sket, men han afviser, at han har blottet sig for pigerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: