VIP-rockere: Hells Angels på gæstelisten til Metallica

HA’ere blandt særligt indbudte gæster, da rockveteranerne spillede på Roskilde Festival

Grimassen og stikkerne var klar, da Lars Ulrich optrådte med sit band Metallica optrådte på årets Roskilde Festival.(Foto: Anthon Unger)
Grimassen og stikkerne var klar, da Lars Ulrich optrådte med sit band Metallica optrådte på årets Roskilde Festival.(Foto: Anthon Unger)
Følg Krimi

Lars Ulrichs noget tyndslidte image som hårdtrockende trommeslager i bandet Metallica fik et bad boy boost i forbindelse med gruppens optræden på årets Roskilde Festival.

Heavyhygge med Metallica

En gruppe Hells Angels-rockere var blandt de få, særligt indbudte gæster, der fik adgang til det ellers hellige backstage-område bag Orange Scene.

Flere headbang-skader efter Metallica

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var en større gruppe på 10-15 HA’ere samt følge på selve festivallen. Af dem fik en mindre gruppe - måske halvdelen - adgang til backstage-området.

Kilder så, hvordan rockerne, der var i pænt tøj og uden rygmærker, var udstyret med de særlige klistermærker, der gav adgang til det lille stykke forjættede rockland, der kun er for de indviede.

HA-veteranen Jørn Jønke Nielsen bekræfter overfor Ekstra Bladet:

- Det er rigtigt. Der var en gruppe af vores folk, der kom der ind. Jeg ved ikke så meget, jeg var der ikke selv. Og jeg ved ikke, om det var bandet, eller nogen i kredsen omkring bandet, der havde inviteret, siger han.

- Igennem tiden har vi kendt mange bands og musikere. Sådan er det, og det skal man ikke lægge noget særligt i. Husk på, vi er en festkultur, lyder Jørn Jønke Nielsens påstand.

For at det lille, lukkede backstage-område ikke skal udvikle sig til et orgie, er der strikse regler for, hvor mange - eller snarere, hvor få - gæster, de enkelte bands kan invitere indenfor.

Hos entertainment-giganten Live Nation, der som promoter var bindeleddet mellem Metallica og Roskilde Festival, kan man ikke svare på, hvordan HA-invitationen kom i stand.

Faktisk har der i følge promoteren slet ikke været HA’ere på det lille, lukkede område.

- Efter vores bedste overbevisning er der ikke blevet lukket rockere ind på backstage-området til Metallica. Hverken før eller efter koncerten, siger Jesper Christensen, administrerende direktør, Live Nation, til Ekstra Bladet.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+