TV: Betjent hjerneopereret efter knojern-angreb

En betjents kranie blev slået ind af endnu ukendt gerningsmand, da Moskvas politi politi forsøgte at anholde mistænkt voldtægtsmand

Følg Krimi

En russisk politibetjent blev lørdag gennemtæsket af en større gruppe mennesker, da han og flere andre betjente tilbageholdte en formodet voldtægtsmand i det vestlige Moskva. Så voldsomt, at han nu må gennemgå hjerneoperation. Det siger byens politienhed ifølge websitet RIA Novosti.

Konen gik til angreb
Slagsmålet opstod på et hovedstadens Matveyevsky-marked, og på tv-billederne fra episoden, som du finder over artiklen, kan man se, hvordan politiet kæmper med at styre den mistænkte og den eneste anden person, de lykkedes med at tilbageholde - den mistænktes kone.

Hun både slog og sparkede en af betjentene, da manden blev taget - eller i hvert fald forsøgt taget - i forvaring af ordensmagten.

TV: Sparket ned på gaden: Er det politivold?

Smadret med knojern
Det er ikke til at se, nøjagtigt hvem der slår og og rammer betjenten, men en af de medvirkende skulle eftersigende have ramt ham med et knojern og altså beskadiget hans hoved så alvorligt, at han nu må undergå en hjerneoperation.

Den mistænkte voldtægtsmand menes at have seksuelt forulempet en 15-årig pige.

Moskvas politimester, Anatoly Yakunin, har ifølge websitet lovet at retsforfølge alle gerningsmændene i slagsmålet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+