Han jages efter dramatisk flugt

Sigtet for knivstik i hovedet på formodet banderival

Politiet har nu offentliggjort et billede af den 21-årige mand, der tidligere i dag stak af fra et retsmøde i retsbygningen på Blegdamsvej i København.

Der er tale om Yosef Ahmad Hussain Naem Al-Kassab, der for tiden har adresse i Vestre Fængsel. Ifølge politiet har han tilknytning til den kriminelle gruppering med base i området omkring Blågårds plads.

Flygningen beskrives som: Mand, 21 år, 174 cm., alm. af bygning, kort sort hår, brune øjne.

Oplysninger bedes rettet til Københavns Politi på telefon 114.

Politiet understreger, at borgere ikke selv skal forsøge at tilbageholde den eftersøgte.

Læs også: Flugtfange jages i København

Manden er sigtet for sammen med to andre at have overfaldet en 25-årig mand på Åboulevard i København om aftenen 25. september.

Offeret var i livsfare
Offeret, der kom kørende bil, blev standset af gerningsmændene, som spurgte til hans angivelige tilknytning til en fjendtlig gruppering fra Værebro ved Bagsværd nord for København.

Sekundet efter at være blevet antastet, knivstak gerningsmændene offeret i hovedet, kroppen og i låret, hvorefter de stak af til fods. Flere af knivstikkene var livstruende.

Læs også: Befriet af hætteklædte venner

Dagens flugt skete ved et retsmøde, hvor den 21-årige sammen med sine medsigtede skulle fristforlænges.

Flugten skete var den sidste af de tre fristforlængelser. Her troppede en flok venner og bekendte til sigtede op ved retsmødet. Der opstod tumult, som den 21-årige benyttede til at flygte.

I forsøget på at standse flygtningen sprøjtede de tilstedeværende betjente med peberspray.

Under flugten undgik ham at ikke politiets peberspray. Efterfølgende blev den 21-årige set løbe på Sortedams Dossering med røde øjne og snottet hængende ud af næsen.