HA-dødsfjender udfordrer rockerdanmark

Satudarah klar til indtog i Danmark

– Vi er i Danmark. Det har vi været i et stykke tid, siger Henk Kuipers, talsmand for Satudarah MC. (Foto:  Paul Tolenaar)
– Vi er i Danmark. Det har vi været i et stykke tid, siger Henk Kuipers, talsmand for Satudarah MC. (Foto: Paul Tolenaar)
Følg Krimi


Hollændere fra helvede

Her er der ondt blod og åbent fjendskab.

– Snart spiller Hells Angels ikke nogen rolle mere.

Så dramatisk udtalte Ali Osman sig i marts i år til avisen Bild Zeitung. På daværende tidspunkt var han præsident for en af de to tyske Satudarah MC-afdelinger.

Fjender i Tyskland
– Konflikten mellem os og Hells Angels har rødder i Holland. Der bestemte HA, hvad andre måtte og skulle gøre. Det gad Satudarah ikke finde sig. Og derfor opstod fjendskabet, forklarede Ali Osman.

Frygter ny rockerkrig

Kort efter blev rockeren anholdt og sigtet i en sag om våben og organiseret handel med hash. I hans bil fandt politiet to ladte Kalashnikov-rifler, ligesom også en skarpladt pistol blev beslaglagt.

– Vi mistænker medlemmmer af Satudarah MC i at gøre sig i klassiske rocker-relateret kriminalitet som våben, narko og prostitution, siger en talsmand for politiet i Duisburg til Ekstra Bladet.

Køllebank og håndgranat
Politiet slog til, efter at der flere gange havde været sammenstød og voldsomme gadeslagsmål mellem Hells Angels og Satudarah MC i og omkring byen Duisburg i det tyske Ruhr-distrikt. Oprindeligt et HA-kerneområde.

Ud over kølleslag og knivstikkerier er der også ved flere lejligheder affyret skud mellem de stridende parter. Ved mindst en lejlighed er der kastet håndgranat.

Og ved at iføre danske kriminelle det hollandske rygmærke, er Satudarah MC klar til at udfordre rockerdanmark, der styres af Hells Angels og Bandidos.

Hos både Hell’s Angels og Bandidos afventes situationen i tavshed ud ad til. Ingen af klubberne vil kommentere Satudarah MC’s sandsynligvis snarlige ankomst til Danmark.

– Ingen kommentarer, siger Jørgen Jønke Nielsen, Hells Angels.

Hos Bandidos svares der end ikke på forespørgslen.

Det er er ellers en knæsat passus, at klubberne ifølge en fælles indgået samarbejdsaftale ikke vil tolerere andre klubber af lignende karakter på dansk grund.

Læs hele historien i Ekstra Bladet søndag og EKSTRA

Tidligere Satudarah-boss: HA er færdigeHA's dødsfjende udfordrer: Nu er vi i Danmark

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+