Bortauktionerer sin mødom – igen

Catarina Migliorini lover højt og helligt, at hun stadig er jomfru

Catarina Migliorini, der solgte sin mødom på en online auktion for omkring 4,5 millioner kroner, har sat sin mødom til salg igen – hun hævder nemlig, at hun aldrig havde sex og stadig er jomfru.

Den 21-årige brasilianer har denne gang sat sin mødom til salg for minimum 500.000 kroner. Hun håber dog, at hun kan tjene mange millioner kroner på auktionen.

Migliorinis oprindelige auktion var genstand for dokumentarfilmen 'Virgin Wanted', og hun hævder, at instruktøren snød hende for pengene, som en japansk rigmand havde betalt for privilegiet.

Til gengæld siger Migliorini, at hun aldrig havde sex med japaneren. Hun ønsker derfor at bortauktionere sin mødom på ny – og denne gang for alvor.

- Jeg har fået så mange henvendelser fra folk, der opfordrer mig til at gøre det, siger hun til Huffington Post.

Har solgt sin mødom for 780.000 dollars

I oktober 2012 vandt den 53-årige japaner Natsu ellers retten til Migliorinis mødom foran velbeslåede konkurrenter fra USA og Indien.

Migliorini fortæller, at hun fik kolde fødder og afviste at have sex, da hun mødte Natsu på en restaurant i Sydney, og han ikke levede op til forventningerne.

TV: 18-årig vil sælge sin mødom for at redde mor

Catarina Migliorini siger, at hun blev snydt af filminstruktøren Justin Sisely, men instruktøren siger, at han har beviser for, at hun fik sine penge.

Mødom-auktionen gjorde Migliorini verdenskendt, og hun modtog utallige tilbud om ægteskab og modeljob. Hun er stadig single, men tog imod tilbuddet om at smide tøjet i Playboy.