Anholdt under flugt fra knivdrab på banegård

Der er sket et drab på Maribo Station. En mand er stukket ihjel og mange passagerer var vidner til drabet. En er anholdt

Følg Krimi

Politiet har afspærret hele Maribo Station på Lolland, hvor der i formiddag er sket et knivdrab. Politiinspektør Flemming Madsen Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi bekræfter, at en mand i begyndelsen af 40´erne er stukket ned på stationen og at han er erklæret for død.

Se tv-billeder fra gerningsstedet over artiklen og mere video på localeyes.dk

Politiet har anholdt en formodet gerningsmand, der er i begyndelsen af 30´erne, men motivet til drabet kendes endnu ikke.

Drabet skete klokken 11.50, og politiet arbejder stadig på stedet med kriminaltekniske undersøgelser. Alle tog kører forbi Maribo Station.

- Det er fordi, vi ikke kan have passagererne i nærheden af gerningsstedet, så vi kan sikre spor, siger Flemming Madsen.

Forsøgte at flygte
Den formodede drabsmand blev anholdt, mens han forsøgte at flygte fra stedet. Vidner hjalp politiet på sporet, og han blev anholdt tæt på stationen.

- Der har været en hel del mennesker på banegården, og derfor er der mange vidner, vi skal afhøre, siger Flemming Madsen.

Der er fundet en kniv på gerningsstedet, som politiet formoder er drabsvåbnet. Den afdøde ligger stadig på stationen, mens politiet undersøger gerningsstedet.

Drabet er sket ved den ene perron, enten på selve perronen eller på trappen op til den.

- Vi kender endnu intet til motivet. Det hele er meget nyt, siger Flemming Madsen.

Ved du noget ? Er du på stedet ? Har du fotos ? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+