Nytårsdruk: Bankede mor og datter

En sigtet voldsmand kan intet huske på grund af druk, men ifølge politiet overfaldt han sin ekskæreste og hendes mor nytårsdag

En 28-årig mand blev chokeret, da politiet viste ham billederne af hans ekskæreste taget på hospitalet efter et groft overfald nytårsdag på Amager.

Den 28-årige siger, han intet kan huske på grund af druk, men ekskæresten kom voldsomt til skade under overfaldet, hvor hendes mor også brækkede et ribben.

Klokken 20.20 nytårsdag sparkede den 28-årige ifølge vidner døren ind til en lejlighed på Gyldenrisvej, hvor han gik løs på ekskæresten og hendes mor. Ekskæresten fik gentagne slag på kroppen, og fik smadret ansigtet ind i et spejl.

Hun måtte syes med ni sting i næsen, hvor huden var åben ind til knoglen, samt endnu tre sting i ansigtet.

Kastet mod gulvet
Under overfaldet blev offerets mor kastet mod gulvet af voldsmanden, så hun brækkede et ribben.

I Københavns dommervagt nægtede den 28-årige sig skyldig, fordi han intet kan huske på grund af druk. Han forklarede, at han aldrig tidligere har slået ekskæresten.

Den 28-årige var så voldsom efter anholdelsen, at der måtte flere betjente til at holde ham fast på politistationen på Amager. Han truede betjentene med, at Black Cobra ville få fat i dem.

Han sigtes for grov vold mod mor og datter og sigtes også for en voldsepisode den 30. december, hvor han gav ekskæresten et blåt øje med et knytnæveslag.

Den 28-årige blev varetægtsfængslet i 13 dage.