Ufatteligt held: Forsvundet 20-årig dukkede op i vejr-reportage

En 20-årig, der forsvandt nytårsaften, dukkede tilfældigt op på en billedserie i en avis

Nick forsøger her at holde varmen i det kolde vejr, der i øjeblikket hærger USA. Foto: AP)
Nick forsøger her at holde varmen i det kolde vejr, der i øjeblikket hærger USA. Foto: AP)

20-årige Nicholas Simmons forsvandt nytårsaften, hvor han sidst blev set forlade sit hjem i New York-forstaden Rochester.

Frustrerede familiemedlemmer igangsatte straks en eftersøgning, og de kontaktede både lokale nyhedsmedier, oprettede en gruppe på Facebook og ledte efter vidner på Twitter.

Pludselig tog eftersøgningen en sær drejning, da familien opdagede deres forsvundne søn på et billede i den landsdækkende avis USA Today. Billedet var en del af en fotoserie, som dækker den isnende kuldebølge 'Hercules', der i øjeblikket tvinger millioner af amerikanere til at blive inden døre.

På billedet ses Nicholas liggende på jorden med et tæppe over sig i selskab med tre andre hjemløse i centrum af landets hovedstad Washington.

Familien tog kontakt til det lokale politi, der gik videre til politiet i hovedstaden, som så fandt Nicholas Simmons.

- Simmons blev overført til George Washington Universitetshospital som en sikkerhedsforanstaltning. Han er i live, men har det naturligvis ikke særlig godt, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Nicholas Simmons mor udtrykte sig ovenud lykkelig over fundet på Facebook-gruppen, som hun oprettede i forbindelse med hans forsvinden.

- Nick er i live og har det ikke godt. Vi kommer til at få ham sikkert hjem, og dette er langt det største eksempel på guds kærlighed og guddommelig indgriben, som jeg nogensinde har oplevet, skrev hun.

- Jeg er ude af stand til at sætte ord på, hvad jeg føler.

Familien afviser at kommentere på sagen over for USA Today, men siger, at familien vil udtale sig på et senere tidspunkt.

Billedet af Nicholas Simmons er taget af fotografen Jacquelyn Martin, og beskriver over for avisen, at hun blev rørt over, hvor ung han var.

- Jeg præsenterede mig og gav ham hånden, og han ville kun sige, at hans navn var 'Nick'. Jeg fortalte ham, at hvis jeg kunne skrive hele hans navn under billedet, kunne det hjælpe ham med at finde hans familie, siger Jacquelyn Martin, hvorpå Nick svarede:

- Nej, jeg er okay, men du kan bare skrive, at mit navn er Nick.(Foto: AP)
(Foto: AP)