Annonce:
Annonce:

Færge påsejler havn: To kvæstede

Fire personer er kommet lettere til skade efter en færge sejler ind i kajkant

Annonce:
Følg Krimi

Ambulancer blev mandag morgen sendt til Stigsnæs Havn, hvor rejsende ombord på en færge bogstavelig talt fik sig en brat opvågning.

Færgen sejlede ind i kajkanten og adskillige personer væltede om bord på færgen.

- Det er færgen fra Agersø til Stigsnæs, som rammer en kajkant og får nogle buler. Der er nogle folk, der kommet lettere til skade, men ikke noget alvorligt. To er kommet lettere til skade, og to er kørt til Odense Universitetshospital, siger vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi Anders Mikkelsen til Ekstra bladet.

Færgen sejler både passagerer og biler, og der var en hel del med mandag morgen. Det vides endnu ikke, hvorfor færgen kolliderede med kajkanten, men de foreløbige undersøgelser tyder på, at færgen formentligt har mistet noget styrekraft på vej ind i havnen.

- De kommer nok til at sejle efter en nødplan, men de skal ikke forvente at komme nogen steder før vi har undersøgt, om der er fejl, siger vagtchefen.

Agersø Omø Færgerne oplyser til Ekstra Bladet, at man erstatter den bulede færge med Omøfærgen. Det betyder, at der sejles færre ture, men at der vil være mulighed for at komme til Agersø i dag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: