Annonce:
Annonce:

Kvinde og 10-årig dreng bortført af røver

Gennem en time var en 27-årig kvinde og hendes 10-årige papsøn bortført af en røver, der tvang kvinden til at hæve penge i automater

Annonce:
Følg Krimi

Gennem godt en time blev en 27-årig kvinde og en 10-årig dreng i aftes holdt som gidsler af en knivbevæbnet røver, der tvang kvinden til at køre rundt til pengeautomater for at hæve kontanter.

Den 10-årige dreng er søn af den 27-åriges mand og således kvindens 'papsøn', bekræfter politiet. De var ude for at handle i Netto på Stationspladsen i Haslev. Da parret cirka kl. 21.35 kom ud fra Netto satte røveren sig ind i kvindens bil, en sort Skoda Citigo, der holdt parkeret foran Netto.

Se overvågningsbilleder, der angiveligt viser gerningsmanden, i klippet over artiklen og mere video på localeyes.dk

Han åbnede bilens venstre bagdør og satte sig ind på bagsædet, og mens han truede med en kniv, sagde han, at der var tale om et røveri, og at kvinden skulle køre.

Annonce:

Hun blev derefter beordret til at køre til Møns Bank i Kongsted, videre til Nordea i Rønnede og senere til Sjællandske Bank i Næstved. Alle tre gange blev hun truet til at hæve kontanter i pengeautomaterne, medens røveren holdt den 10-årige dreng som gidsel i bilen.

Ikke ude af bilen
– Røveren var ikke på noget tidspunkt ude af bilen, men sad på bagsædet med kniven, mens den 10-årige dreng sad på passagersædet, siger vicepolitinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet.

Alle kontantautomater har videoovervågning, men da røveren ikke var ude af bilen, men holdt den 10-årige dreng som gidsel, mens kvinden hævede penge, er han næppe på nogen af overvågningerne. Men over artiklen kan du se en anden video, der angiveligt viser gerningsmanden under flugten. Der er tale om få sekunders overvågning.

Den 27-årige kvinde hævede ialt 8000 kr., og hver gang blev pengene straks afleveret til røveren. Så bad gerningsmanden om at blive sat af ved Rådmandshaven i Næstved omkring klokken 22.40.

Annonce:

– Han taler dansk og der er ikke noget som umiddelbart tyder på, at han er udlænding, siger Søren Ravn-Nielsen, der håber på oplysninger fra vidner, der har set gerningsmanden i forbindelse med bilkapringen i Haslev ved Stationspladsen i tidsrummet 21.15-21.45.

Gerningsmanden beskrives som ca. 30-35 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden. Han var iført sort jakke med hætte, mørke benklæder og mørke sko. Han medførte en sort rygtaske.

Politiet skal nu afhøre kvinden og drengen igen i håbet om, at de kan huske flere detaljer, som kan hjælpe i efterforskningen.

Da gidseltagningen varede godt en time, vil røveren muligvis foruden groft røveri kunne sigtes for frihedsberøvelse.

Ved du noget ? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: