Annonce:
Annonce:

Fængselsbetjent overfaldet af sindssyg eks-rocker

En 28-årig eks-rocker skal slet ikke sidde i Vestre Fængsel, fordi han er psykisk syg. Han er dømt til Sikringsafdelingen, men i dag overfaldt han en fængselsbetjent

Den 28-årige eks-rocker er nu bæltefikseret i Vestre Fængsel, hvor han slet ikke skal opholde sig, fordi han er psykiask syg. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Den 28-årige eks-rocker er nu bæltefikseret i Vestre Fængsel, hvor han slet ikke skal opholde sig, fordi han er psykiask syg. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Annonce:
Følg Krimi

I november sidste år blev en 28-årig tidligere rocker, der er sindssyg, dømt til anbringelse på Sikringsafdelingen ved det psykiatriske hospital i Nykøbing Sjælland for et groft sexoverfald på sin ekskæreste, der besøgte ham i Politigårdens Fængsel.

Men der er ikke plads til ham på Sikringen, og siden dommen har den 28-årige derfor siddet på Vestre Fængsels sygeafdeling.

I dag gik det så galt igen, da eks-rockeren overfaldt en fængselsbetjent. Den 28-årige ringede for at komme på toilettet, og da to fængselsbetjente, en kvindelig og en mandlig, åbnede døren, overfaldt den 28-årige manden med to knytnæveslag i ansigtet.

Eks-rocker dømt til Sikringen

Eks-rockeren, der er tidligere AK 81´er, blev derefter bæltefikseret, og han ligger stadig spændt fast på sygeafdelingen under 24 timers overvågning af personalet.

Annonce:

Fjerde overfald på fængselsbetjente
Det er nu fjerde gang, at den 28-årige overfalder en fængselsbetjent.

Det gjorde han blandt andet for præcist et år siden i dag, den 8. januar 2013, også i Vestre Fængsels sygeafdeling, hvor han ringede, og straks døren blev åbnet gav han fængselsbetjenten adskillige slag i ansigtet og på kroppen.

Eks-rocker tilstår sexoverfald i sikkerhedsfængsel

- Kollegen er kørt på skadestuen til undersøgelse, oplyser afdelingsformand David Jensen, Københavns Fængsler, til Ekstra Bladet.

Eks-rocker dømt til Sikringen

- Vi har løbende rykket Sikringen for at få ham flyttet, men ingenting er sket. Da han i sin tid skulle mentalobserveres, skulle det også ske på Sikringen, men der var seks måneders ventetid, så Kriminalforsorgen måtte foretage mentalobservationen på Anstalten ved Herstedvester, siger David Jensen.

- Det var frustration
- Vi tror, at overfaldet i dag er et udtryk for frustration, fordi han ikke får den behandling, han har brug for, siger David Jensen.

Annonce:

Personalet på Vestre Fængsel må ikke uddele psykofarmaka. Kun på Sikringsafdelingen kan den 28-årige få professionel behandling samtidigt med, at sikkerheden er i top. Sikringen har 30 pladser til særligt farlige kriminelle sindssyge.

- Det er dybt utilfredsstillende for ham og også for os, fordi vi ikke har de faglige kompetancer til at behandle psykisk syge indsatte, siger David Jensen.

Eks-rocker tilstår sexoverfald i sikkerhedsfængsel

Den 28-årige, der tidligere har været anbragt på flere psykiatriske afdelinger, sad i oktober 2012 på Politigårdens Fængsel, landets sikreste, hvor han fik besøg af sin eks-kæreste. Hun blev tilbageholdt, mishandlet og sexmisbrugt i 45 minutter i fængslets besøgsrum, før kvinden fik hjælp.

Mishandlet og sexmisbrugt
Kvinden blev tildelt cirka 50 slag i hovedet, cirka 30 'knæspark' og tvunget til at tage tøjet af. Hun blev sexmisbrugt to gange og fik yderligere knytnæveslag og tramp i ansigtet og brystet, da hun lå på gulvet.

Hun pådrog sig et bøjet ribben, sprængt trommehinde, sår og blødninger.

Annonce:

Ved dommen den 19. november sidste år blev den 28-årige dømt til tidsubestemt anbringelse på Sikringsafdelingen 'når plads haves'.

Med i dommen for sexoverfaldet var også tre overfald på fængselsbetjente. Det første skete 3. oktober 2012 på afdeling A1 i Vridsløselille Statsfængsel, hvor han truede en betjent med en bordkniv og sagde: - Jeg vil ud, luk mig ud. Betjenten måtte gå baglæns ud af cellen fulgt af eks-rockeren med kniven i hånden.

Den 8. januar 2013 overfaldt han som nævnt en fængselsbetjent med knytnæveslag på Vestre Fængsels sygeafdeling, og to dage senere en betjent i Politigårdens Fængsel. Men eks-rockeren havde håndjern på gav han betjenten et spark på det ene ben, da betjenten åbnede døren til toilettet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: