Annonce:
Annonce:

Dyrkede skunk til Christiania i rækkehus

Politiet har afsløret et skunk-gartneri i Herlev, som leverede skunk til Christiania

I sommer høstede politiet 5000 hampeplanter på tre skunkgartnerier i et industrikvarter i Rødovre.
I sommer høstede politiet 5000 hampeplanter på tre skunkgartnerier i et industrikvarter i Rødovre.
Annonce:
Følg Krimi

Et professionelt skunk-gartneri er afsløret i et rækkehus i Herlev af politiets særlige Task Force Pusherstreet, der bekæmper hashhandlen på Christiania.

Politiet mener, at den 29-årige beboer har leveret skunk til Pusherstreet på Christiania, og han blev i dag varetægtsfængslet i tre uger ved retten i Glostrup.

Den 29-årige sigtes for at have indrettet skunk-gartneriet i rækkehuset, hvor det fyldte det meste af bopælen på cirka 120 kvadratmeter med vækstkasser, grolamper, vandingsanlæg og andet udstyr. Der var knapt nok plads til, at den 29-årige kunne bo der.

Her spirer hashen på 'Skunkvej'

I aftes høstede politiet 125 skunk-planter, der i 'høstværdi' svarer til mindst 16,5 kilo hash.

Det fremgår af den sigtelse, som politiet i dag rejste i grundlovsforhøret. Den 29-årige sigtes også for siden midten af 2013 at have dyrket mindst 240 skunk-planter svarende til 31 kilo hash.

Annonce:

Politiet fik en 'fidus'
Den 29-årige erkender delvist sigtelserne og tog forbehold for at kære varetægtsfængslingen. Den 29-årige er ikke i forvejen kendt af politiet for narkokriminalitet. Grundlovsforhøret skete bag lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

- Vi fik en 'fidus', der pegede på, at han var i gang med en skunk-produktion til Christiania. Derfor kørte vi ud til hans bopæl, hvor vi fandt skunk-gartneriet. Sagen er nu overdraget til videre efterforskning hos Københavns Vestegns politi, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen, Task Force Pusherstreet.

Politiet rydder kæmpe skunk-gartneri

Københavns Vestegn er tilsyneladende blevet populær til fabrikation af skunk. Politiet har afsløret en stribe skunkgartnerier på vestegnen det seneste år og en række personer er blevet varetægtsfængslet.

I sommer fandt politiet med få dages mellemrum ikke mindre end tre store skunkgartnerier på den samme vej Nyholms Alle i et industrikvarter i Rødovre. Gartnerierne var indrettet i store lagerhaller, hvor politiet høstede cirka 5000 skunkplanter.

Annonce:

Dansk produceret skunk er populært, fordi det er af høj kvalitet og har et stort indhold af det euforiserende stof THC. Skunk er forædlet hamp fra hampeplanten Cannabis Sativa. Prisen på skunk er normalt også højere end på almindelig hash.

Fire anholdt for tre skunk-gartnerier

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: