Vækket af skrig fra voldtægtsoffer

En logerende slog alarm til politiet, da hun blev vækket af et højt skrig. Politiet tog en voldtægtsforbryder på fersk gerning

En kvindelig logerende blev vækket af et højt skrig, da hendes 47-årige udlejer var ved at blive voldtaget i sin seng. Hun slog alarm til politiet, og en patrulje kunne kort efter anholde voldtægtsmanden på fersk gerning. Det var den 47-åriges eks-kæreste.

I går blev den 60-årige mand fra Vallensbæk Strand idømt halvandet års fængsel ved retten i Glostrup for forsøg på voldtægt og vold. Han var tiltalt for fuldbyrdet voldtægt, men det kunne ikke bevises at samlejet var gennemført.

Brød låsen op
Meget tidligt om morgenen den 27. september sidste år brød den 60-årige låsen i hoveddøren op og kastede sig over den 47-årige ekskæreste, der lå og sov. Det gjorde den logerende også i sit værelse i kælderen.

Parret var gået fra hinanden i maj efter at de havde været sammen i tre år.

Den logerende blev vækket af kvindens voldsomme skrig. Pludseligt blev der så helt stille.

- Den logerende har forklaret, at hun faktisk troede, at kvinden var blevet slået ihjel, siger anklager Linda da Silva Ferreira til Ekstra Bladet.

Slået og revet i håret
To dage før var kvinden også blevet opsøgt af den 60-årige ekskæreste, der slog hende flere gange med flad hånd og rev hende i håret. Derfor blev han også dømt for vold.

- Dommen sender et klart signal om, at retten med stor alvor ser på, at manden trængte ind i kvindens hjem, mens hun lå og sov. Stedet, hvor hun skal føle sig mest sikker, siger anklageren.

I retten nægtede den 60-årige, at der var tale om voldtægt. Ekkæresten var villig, hævdede han.

Retssagen startede i december, men har været udsat, fordi der skulle føres flere vidner.

Den 60-årige modtog dommen, og han sidder fortsat varetægtsfængslet indtil han begynder at afsone.