Annonce:
Annonce:

Brunstig betjent tiltalt: Sådan består du køreprøven

Motorsagkyndig anklaget for at sende frække sms'er, presse sit erigerede lem ind mod køreskoleelev og lokke med bestået kørekort

En 52-årig motorsagkyndig betjent er ved Retten i Roskilde tiltalt for blandt andet at sende frække SMS'er til en kvinde samt presse sit 'erigerede lem' ind mod hende. (Arkivfoto: Ekstra Bladet)
En 52-årig motorsagkyndig betjent er ved Retten i Roskilde tiltalt for blandt andet at sende frække SMS'er til en kvinde samt presse sit 'erigerede lem' ind mod hende. (Arkivfoto: Ekstra Bladet)
Annonce:
Følg Krimi

En 52-årig betjent fra Sjælland sidder i dag anklaget ved Retten i Roskilde for at have brugt lidt for friske metoder over for en kvinde, der skulle generhverve sit kørekort. Kvinden havde mistet sit kørekort efter at have kørt spirituskørsel.

Manden, som siden 2002 har undervist på det obligatoriske alkoholtrafrikkursus, er tiltalt for en række forhold, der ifølge anklagerne skal have fundet sted i løbet af februar sidste år.

Kvinden mistede kørekortet i december 2012, og betjenten skal ifølge dagens forklaringer i retten have opfordret hende til at tage det såkaldte AT-kursus i Roskilde, hvor han altså står for undervisningen. Ifølge fremlæggelsen 'fordi det ville være det nemmeste for hende'.

Annonce:

På dagen for køreprøven bad betjenten angiveligt kvinden møde på stationen ved 14-15-tiden i Karlslunde. Her holdt han hende ifølge tiltalen med et greb i nakken og kyssede hende, hvorefter han pressede sig op ad hende 'med erigeret lem'.

Lokkede med bestået prøve
Et andet forhold handler om en serie SMS-beskeder hvor han kaldte hende 'frække'.

Og endelig er den 52-årige, som er beskyttet af navneforbud, anklaget for at have foretsaget et telefonopkald hvor han lovede kvinden, at hun nok skulle bestå køreprøven med ham som sagkyndig.

Den tiltalte har her til formiddag taget plads i retten, hvor han bærer en lyseblå ternet skjorte og løse jeans. Han sidder roligt med hænderne, men rystede på hovedet, da anklager Lasse Biehl læste tiltalen op.

Betjenten nægter sig skyldig i samtlige forhold, og han har under formiddagens del af retsmødet forklaret sig.

Onanerede to gange
Ifølge betjenten mødtes han på et tidspunkt med kvinden på politistationen i Karlslunde. Her bød han hende af høflighed på en kop kaffe i et afhøringslokale, hvor de talte sammen bag lukket dør.

Annonce:

Kvinden roste angiveligt hans undervisning på AT-kurset og sagde, at hun havde været nødt til at gå hjem og onanere to gange, efter hun sidst havde set ham. Hun skal også have sagt, at hun var 'meget højlydt', når hun 'elsker'.

Betjenten forklarede i retten, at han ikke havde vidst, hvad han skulle sige til det udsagn.

Situationen udviklede sig til, at betjenten og kvinden kyssede, men den tiltalte fastholder, at han ikke holdt hende i nakken samtidig.

Under sin forklaring i retten talte betjenten med grødet stemme, og ifølge Ekstra Bladets udsendte var den 52-årige tæt på at bryde sammen undervejs.

Af en SMS-udveksling mellem tiltalte og kvinden fremgår det, at betjenten på et tidspunkt har skrevet, at han 'har lavet en kæmpe brøler'. Siden erklærede han, ligeledes per SMS, at han nok skulle sørge for, at hun fik 'Danmarks billigste kørekort'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: