Annonce:
Annonce:

Sådan blev 'De Hvide Bude' afsløret

Over 1600 små poser med narkotika lå klar til salg, da politiet slog til mod 'De Hvide Bude', hvis kunder var det bedre borgerskab i København

Over 1600 poser med kokain og MDMA lå klar til at blive leveret, da politiet slog til. (Foto: Casper Dalhoff)
Over 1600 poser med kokain og MDMA lå klar til at blive leveret, da politiet slog til. (Foto: Casper Dalhoff)
Annonce:
Følg Krimi

Du ringer, vi bringer var det enkle forretningsprincip for narkobutikken 'De Hvide Bude', der leverede kokain og ecstasy til døren i København. Kunderne bestilte 'Caroline' eller 'Carlo' for kokain over telefonen, mens kodeordet for ecstasy MDMA var 'Emma'.

Politiets efterforskning viser, at der var godt gang i salget, og 'De Hvide Bude' havde et meget stort lager af salgsposer med hver ét gram kokain eller ecstasy MDMA, da politiet slog til mod chefen for 'De Hvide Bude' og hans chauffør den 18. december.

'Hvide Bude' leverede 741 gange til 'bedsteborgere'

I en lejlighed i Scandiagade i Københavns Sydhavn fandt politiet foruden et kilo kokain også 791 gram kokain, der allerede var pakket i 'pølsemandsposer' med hver ét gram. Der blev også fundet 841 gram MDMA pakket i ét grams poser.

Hos chaufføren fandt politiet 13 gram kokain i ét grams salgsposer og 16 gram MDMA i ét grams poser i hans bil.

Annonce:

Masser af penge
Politiet fandt også 349.000 kr. i kontanter. 274.000 kr. lå hos bagmanden og 75.000 kr. hos chaufføren.

Både pengene og de over 1600 poser med narkotika, der lå klar til salg, viser, hvor stor omsætningen har været hos 'De Hvide Bude', hvis kunder var det 'bedre borgerskab', blandt andre advokater og journalister.

Politiet har afsløret 231 kunder, som har modtaget 741 leverancer af narkotika, oplyste politiet i dag. Kunderne får nu et brev og et bødeforlæg fra politiet, som afhænger af, hvor mange gange de har købt narkotika.

Den formodede bagmand, 37, er tidligere dømt for narkotika. Han sidder varetægtsfængslet sammen med den 27-årige chauffør, der leverede narkotika til kunderne på privatadressen, i firmaet eller på caféer og restauranter i byen.

De to sigtede blev overvåget af politiet fra 1. november og til anholdelsen.

Annonce:

'Rød Caroline'
Politiet aflyttede fra januar 'pushertelefonen' 22910102, hvor bestillingerne på 'Caroline', 'Carlo' og 'Emma' rullede ind på sms fra kunderne. Mange kunder brugte deres firmatelefoner og politiet har kortlagt de 741 handler.

'De Hvide Bude' kunne levere kokain i to styrker: rød eller grøn som kostede 700 og 1000 kr. pr. gram.

- Vores efterforskning er bygget solidt op og langt de fleste af kunderne vælger at tilstå. Så slipper de for en tur i retten, siger vicepolitiinspektør Lau Thygesen til Ekstra Bladet.

Advokater og journalister købte kokain hos hvide bude

Politiet har beslaglagt chaufførens telefon, og den er en guldgrube af oplysninger. Han har skrevet en del kunder ind med kontaktoplysninger og privatadresser, fordi en del kunder har fået kokain leveret til hjemmet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: